📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
No tak, żule w nowych markowych ciuchach, a bezrobotni studenci w 100metrowych loftach w centrum miasta, ach ten realizm i gra aktorska
Ja pierdole. Reżyser to chyba jeden z tych żuli
Nawet jak goście wygrali rolę życia gdzieś tam, to reżyser im takie suchary podsuwa. Zdarzyło mi się zagrać 15s w kinie ambitnym a reżyser wymyślił mi kwestię na podryw: "mała pokaż majtki". Pierdolona żenada.
zdrowa starsza pani do zrobienia przez jakiegoś buhaja rozpłodowego
Mówcie co chcecie, ale ja bym mógł ją od biedy puknąć.
Cały_Internet napisał/a:
Oglądanie takiego poziomu aktorstwa to masochizm. Fani Klanu muszą być większymi sadystami od miłośników wstawek Bronka na Hardzie.
Cały_Internet napisał/a:
Fani Klanu
Cały_Internet napisał/a:
Fani Klanu
Cały_Internet napisał/a:
Fani Klanu
Kur*a, jak ona biega?
Jak dla mnie Moni to dobry MILF i nie ma co się pierdolić w tańcu taka prawda
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów