Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.
...debile, wszędzie debile...
Świetna inicjatywa jeżeli ma zapewnić to im pieniądze na życie, nie koniecznie na trunek
Kurwa ludzie, czy wy jesteście jacyś totalnie popierdoleni?
Obrazek
Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.
Właśnie o tym piszę
Świetny pomysł, jeżeli oczywiście modeling ma zapewnić im dochód na życie i wyciągnąć ich z barłogu ulicy. Oraz zgadzam się również z powyższym prakatem, ludziom tym należy wędkę, nie rybe
Ostatnio pojechałem ze znajomym do centrum handlowego i przed wejściem spotkaliśmy bezdomnego, na oko chłopak +25 lat, który zbierał datki... jaka różnica? Gościu będąc bezdomnym brał udział w akcji pomocy bezdomnym, podejrzewam, że związanej w jakiś sposób z kościołem bo miał 2 bloczki ulotek o tematyce religijnej, które rozdawał. Wytłumaczył nam na jaki cel, jak wygląda jego życie... niby nic ale widać, że nie siedzi na dupie, chce zmienić swoją sytuacje i sytuacje innych bezdomnych. Dlatego też poświęciliśmy z kumplom kilka złotówek i swój czas na rozmowę z nim. Szanuje ludzi, którzy aktywnie dążą do poprawy swojej sytuacji i pluje na socjal. PROSTE
@ up mnie to boli. bo jakiś pajac za 50 złotych i dwie darmowe czapki wykorzystuje wizerunek osoby zmęczonej życiem, wyjebanej przez system/samego siebie tylko po to żeby zareklamować jakieś gówno o którym świat nie będzie pamiętał za miesiąc. jest coś takiego jak kręgosłup moralny , honor i godność człowieka. nie dziwie się tym ludziom bo pewnie nie zrobili tego za darmo, dostali parę złotych co pomoże im przeżyć i w dupie mają gdzie to będzie pokazywane, nawet nie mając świadomości tego.
cywilizacja upada przez takie rzeczy, szkoda że na naszych oczach.
W biznesie nie ma miejsca na coś takiego, jak moralność. Albo jesteś moralny, albo masz zyski
zmeczonych zyciem ? kurwa ci wszyscy ludzie to jebani alkoholicy ktorzy poprostu wola sie sprzedac za kilka groszy i napic sie spokojnie wodki niz wziac sie do normalnej pracy, a ty mowisz o nich jakby ktos im zrobil cos zlego... upadek ludzkosci to tacy ludzie jak ty, bo wspolczujesz jebanym nierobom i alkoholikom, ktorzy niezadko zyja z twoich pieniedzy.@ up mnie to boli. bo jakiś pajac za 50 złotych i dwie darmowe czapki wykorzystuje wizerunek osoby zmęczonej życiem, wyjebanej przez system/samego siebie tylko po to żeby zareklamować jakieś gówno o którym świat nie będzie pamiętał za miesiąc. jest coś takiego jak kręgosłup moralny , honor i godność człowieka. nie dziwie się tym ludziom bo pewnie nie zrobili tego za darmo, dostali parę złotych co pomoże im przeżyć i w dupie mają gdzie to będzie pokazywane, nawet nie mając świadomości tego.
cywilizacja upada przez takie rzeczy, szkoda że na naszych oczach.
W czym moralność przeszkadza w prowadzeniu biznesu to nie wiem. Może dlatego, że mam pojęcie jak prowadzenie biznesu wygląda i nie muszę pierdolić takich smutnych głupot.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów