📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boli Cię to?
@ up mnie to boli. bo jakiś pajac za 50 złotych i dwie darmowe czapki wykorzystuje wizerunek osoby zmęczonej życiem, wyjebanej przez system/samego siebie tylko po to żeby zareklamować jakieś gówno o którym świat nie będzie pamiętał za miesiąc. jest coś takiego jak kręgosłup moralny , honor i godność człowieka. nie dziwie się tym ludziom bo pewnie nie zrobili tego za darmo, dostali parę złotych co pomoże im przeżyć i w dupie mają gdzie to będzie pokazywane, nawet nie mając świadomości tego.
cywilizacja upada przez takie rzeczy, szkoda że na naszych oczach.
cywilizacja upada przez takie rzeczy, szkoda że na naszych oczach.
Oby autorowi tego "zabawnego" projektu żona zmarła na raka, oby się rozpił, dzieci się od niego odwróciły, stracił pracę i mieszkanie, państwo wyjebało go w dupę i oby następne pokolenie wpadło na równie genialny pomysł i to on był głównym bohaterem takich zdjęć.
Bez odbioru, twardziele internetowi.
Bez odbioru, twardziele internetowi.
nieruchaj andrzej napisał/a:
(...) jest coś takiego jak kręgosłup moralny , honor i godność człowieka. (...)
Szkoda, że honor to dziś tak często tylko puste słowo. Które nie wszyscy znają.
"Tak łódzka firma produkuje swoje produkty czapki żulerki "
Chyba PROMUJE swoje produkty, a nie produkuje swoje produkty, cymbale jebany.
Chyba PROMUJE swoje produkty, a nie produkuje swoje produkty, cymbale jebany.
ty zaś powinieneś nosić czapkę z napisem ''idiota''... Nie każdy człowiek, który jest niechlujnie ubrany jest żulem.
No i co kurwa z tego że reklamują w ten sposób swoje produkty. Jeśli byś miał do wyboru modela, który wziąłby ciężkie pieniądze i jeszcze do tego trzeba by bylo go "zrobić na żula", a kupienie paru obiadów/danie 50 złotych za takie zdjęcie to co byś wybrał? Weźcie się pierdolnijcie bo życie tych ludzi to nie wasza sprawa i w żaden sposób was nie tykają ich wybory.
ale wybijać firmę i promować się czyimś nieszczęściem to poniżej jakiej kolwiek krytyki , druga strona medalu jest taka że gimby będą w niebo wzięte i łykną to jak młode pelikany co już w ogóle jest chore
Jebać alkohol.
A pierdolicie wszyscy... Ktoś zrobił fotki - ciekawy projekt i tyle. A choćbyście tym żulom dali kasę to i tak by wszystko przejebali. Zamarzają zimą bo noclegownia pijanych nie przyjmuje - selekcja przeżyją tylko przystosowani i tyle.
Ale jaki macie problem? "Modele" sami się zgodzili na zdjęcia, nikt ich nie zmuszał siłą, dostali za to kasę, każdy zadowolony. Wyszło z was lewackie myślenie, że trzeba wbrew woli bronić kogoś, kto nie chce tej obrony, bo to jego decyzja. Myślicie, że im zależy na wizerunku, skoro i tak tysiące ludzi codziennie widzi ich obejszczanych koło śmietnika? Lepiej, żeby pieniądze za pozowanie dostał ktoś kto i tak ma sporo kasy, jakiś pedał z modelingu? Przynajmniej nie dostali tego za darmo, wykonali jakąś pracę. Jak chcecie tak im "pomóc" to idźcie i odbierzcie im te pieniądze, bo niesłusznie zarobili. Jak wrzucone są tu zdjęcia z Chin, gdzie dzieciaki zapierdalają 14 godzin na miskę ryżu to pełno głosów typu "niech się cieszą, że mają możliwość zarobić, a nie żyć na ulicy". Tu dostali kasę za ustawienie się do zdjęcia i są szczęśliwi, że będą mieli co jeść i że zarobili uczciwie. Lepiej jakby nikt im nie dał możliwości zarobku? Wy daliście im zarobić chociaż parę złotych, wzięliście ich do pracy, cokolwiek pomogli? Lepiej jakby ukradli? I uwaga, jestem ekspertem, że tak to nazwę, bo działam charytatywnie i wiem, że dla takich ludzi to żadna ujma, pod warunkiem, że wiedzą, że nikt nad nimi się nie użala i zarobili pieniądze za choćby odstawienie wózka sklepowego. Zdarzają się złodzieje, ale oni idą na łatwiznę i ewentualnie siedzą w ciepłych więzieniach, a nie łażą po ulicach. Większość bezdomnych na tyle jest honorowa, że woli samemu zbudować sobie budę, niż korzystać z miejsc w ośrodkach. Zróbcie coś dobrego i pójdźcie, pogadajcie z jakimś bezdomnym, poznajcie jego historię, zaproponujcie im jakąś pomoc, ale niech czują, że na nią zasłużyli. Wtedy podniesiecie ich poczucie godności, przydatności i łatwiej im będzie wyjść z cienia rynsztoka. Do dzieła internetowi "filantropi", komentarzami świata nie zmienicie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów