📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:40
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
A co to National Geographic ?? , kolego pojebałeś strony .
Za łeb gołębia zawsze piwo!
To proste, te wszystkie drapieżniki ze zdjęć nie wiedzą że mięso jest w biedronce albo w innym lidlu czy lewiatanie. Im nikt smsów nie wysyła, nie wspominając o gazetkach. Nie wiem ile by mi zapłacili, ale ja bym krokodylowi gazetki w pysk nie wsadził.
Czystyjakłza napisał/a:
Nie wiem ile by mi zapłacili, ale ja bym krokodylowi w pysk nie wsadził.
To chyba właściwa postawa
Jeść trzeba...
modified1 napisał/a:
Szczerze co w tym ciekawego
Nic. To tak jakby pokazać zdjęcia ludzi jedzących carpaccio, sushi czy tatara.
modified1 napisał/a:
czy sadystycznego?
No, zawszeć to zwłoki.
modified1 napisał/a:
Szczerze co w tym ciekawego czy sadystycznego?
Sadystycznego nic, zwykła natura, aczkolwiek ciekawe jest
mam19 napisał/a:
Sadystycznego nic, zwykła natura, aczkolwiek ciekawe jest
owszem, ale od tego masz całą masę kanałów tv na każdej platformie. Ostatnio zauważyłem, że pojawiło się tu sporo nowych userów, jakaś reklama poszła czy to efekt ferii? Takich bzdetów co się tu ostatnio pojawia, to od 4l nie widziałem. Jeden wielki śmietnik się robi. A przytulającą się koza rozjebała cały system.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów