📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
scotpila napisał/a:
A żeby napisać komentarz to już nie musisz?
Dobrze wie, że musi, całkiem sporo ich pisze.
scotpila napisał/a:
A żeby napisać komentarz to już nie musisz?
Kapitan oczywisty znowu atakuje ... aż ci postawie piwo za debilizm
ten omlet to chyba nie ma zycia bez tej mutacji
@up Ten 'redaktor' jakiś niewydarzony jest. Kręci się jak gówno w przeręblu, zaczyna coś pierdolić i nie kończy... co za jełop.
Z resztą, chyba nie ogarnia tematu, i traktuje tego młodego jako 'rapera'. Co to jest w ogóle za debil? Powie mi ktoś?
Z resztą, chyba nie ogarnia tematu, i traktuje tego młodego jako 'rapera'. Co to jest w ogóle za debil? Powie mi ktoś?
Przeciez to jest ten ze slynnej rozmowy na skype.
youtube.com/watch?v=UDxSG9zXSiA wstawie w razie niewiedzy.
youtube.com/watch?v=UDxSG9zXSiA wstawie w razie niewiedzy.
Jednak troszkę żałuję...
Fumar, to jest Królik. Conajmniej mistrz Polski gry w zośkę, z redaktorem nie ma za dużo wspólnego. W porządku koleś, znam osobiście, tyle, że sie sprzedał troche
Ja słuchałem do końca...żałuje.
o mój boże :O to jest chyba pierwsza rzecz, która mnie na sadolu zaskoczyła ....
on plakal pod koniec oO
I creep across the land
Killing first born man...
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów