📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
ddos gimbusów na sadola ?
Kurwa sory myślałem że to na górze po prawej to kufel z gazowanymi sikami i niechcący kliknąłem ;/
Zacna riposta. Skoro dałeś piwo dla tematu, to teraz się nie wykręcaj, że niby to niechcący. Ja osobiście dałem piwko i nie ukrywam tego, bo od dawna śledzę tych dwóch gimbusów na YouTube.
Wszystko co powiesz może zostać wykorzystane przeciwko tobie- brzmi znajomo ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów