18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
swampman 2020-12-14, 13:16 15
Jesse.Pinkman napisał/a:

A ja bym wolał żeby ci dostęp do sieci w końcu odcięli Zmień nick na Najman bo jesteś taki troszkę sadolowy Marcin Najman - tak jak on wszędzie obskoczy wpierdol żeby tylko hajsik się zgadzał tak samo ty wszędzie robisz z siebie pajaca dla paru piwek. Suchary, Było.pl, Poczekalnia, Główna, wszędzie Hajman, od rana do wieczora, otwieram lodówkę a tam nawet na musztardzie Hejman kurwa mać

Zgłoś
purunkpustunk 2020-12-14, 13:25
Każdej matce się to może zdarzyć że piesek podbiegnie i ją zacznie w ten sposób jebać. Pies mu matkę jebał.
Zgłoś
gurup 2020-12-14, 13:29 8
Jesse.Pinkman napisał/a:

A ja bym wolał żeby ci dostęp do sieci w końcu odcięli Zmień nick na Najman bo jesteś taki troszkę sadolowy Marcin Najman - tak jak on wszędzie obskoczy wpierdol żeby tylko hajsik się zgadzał tak samo ty wszędzie robisz z siebie pajaca dla paru piwek. Suchary, Było.pl, Poczekalnia, Główna, wszędzie Hajman, od rana do wieczora, otwieram lodówkę a tam nawet na musztardzie Hejman kurwa mać

Przypierdalasz się do niego, a prawda jest taka, że on dzięki swojej aktywności tworzy Sadola. A ty? A ty gówno robisz...

Jeśli sam nie dodajesz tematów to przynajmniej nie przypierdalaj się do tych, którzy to robią.

Zgłoś
japierrrr... 2020-12-14, 13:33
Kula w łeb
Zgłoś
Zord 2020-12-14, 13:37 1
"Nie zesraj się tam, wyjebane ma w te twoje piwka, poza tym to sadistic a nie jakieś forum kurwa wzajemnej adoracji. Jak chcecie sobie poszeptać czułe słówka to się umówcie na dymanko zamiast tutaj płakać jak cipki.:"

Co ty z tym sraniem do każdego? Masz tak po analu, czy hemoroidy? Jak dupa ci odmawia posłuszeństwa to ciągnij i się nie przejmuj. Pozdro
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2020-12-14, 13:40 11
grudzin7 napisał/a:

Przypierdalasz się do niego, a prawda jest taka, że on dzięki swojej aktywności tworzy Sadola. A ty? A ty gówno robisz...
Jeśli sam nie dodajesz tematów to przynajmniej nie przypierdalaj się do tych, którzy to robią.

Pierdolisz jak potłuczony. Leć mu gałę zrób dla poprawy humoru bo ktoś śmiał skrytykować jego pierdolenie.
Zgłoś
L................Z 2020-12-14, 13:47 1
Kurwa obrzydliwe...
Zgłoś
gurup 2020-12-14, 14:10 2
Jesse.Pinkman napisał/a:

Pierdolisz jak potłuczony. Leć mu gałę zrób dla poprawy humoru bo ktoś śmiał skrytykować jego pierdolenie.

Chyba nie dotarło, więc wytłumaczę prostszymi słowami - mój post nie miał zamiaru bronić Halmana, tylko skrytykować ciebie. On dodaje sporo ciekawych tematów i pierdoli głupoty. Ty nic nie dodajesz i tylko przypierdalasz się do ludzi w komentarzach. No i te twoje fascynacje na temat robienia gały oraz srania, które poruszasz niemal w każdym komentarzu...
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2020-12-14, 14:47 7
grudzin7 napisał/a:

Chyba nie dotarło, więc wytłumaczę prostszymi słowami - mój post nie miał zamiaru bronić Halmana, tylko skrytykować ciebie. On dodaje sporo ciekawych tematów i pierdoli głupoty. Ty nic nie dodajesz i tylko przypierdalasz się do ludzi w komentarzach. No i te twoje fascynacje na temat robienia gały oraz srania, które poruszasz niemal w każdym komentarzu...

Zaaplikuj sobie maść na ból dupy bo dalej pierdolisz jak potłuczony i masz jakieś schizy.
Zgłoś
Noksu 2020-12-14, 14:52 1
Na sadolu świąteczna atmosfera. Spinacie się o byle co ja pierdole.
Zgłoś
razgan12 2020-12-14, 15:15
Świat do reszty oszalał, żeby pies już musiał jebać takie szmaty? Ni mum bani
Zgłoś
35i 2020-12-14, 15:42 5
Pojadę klasykiem:

Zgłoś
GaaMaa 2020-12-14, 15:43
Nawet pasują do siebie
Zgłoś
Marcin360360 2020-12-14, 16:04 1
Gdzie są obrońcy praw zwierząt? Ten pies mógł się zarazić. Niewiadomo ile psów z nią spało.
Zgłoś
fikuswdoniczce 2020-12-14, 18:50 1
Bezwstydne i obrzydliwe zwierzę
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów