18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:28
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Voyton 2020-12-14, 18:57
Typowe dla LGBTQZP, ostatnim etapem bedzie lagalna pedofilia.
Zgłoś
ququa 2020-12-14, 19:07 1
Jesse.Pinkman napisał/a:

Nie zesraj się tam, wyjebane ma w te twoje piwka, poza tym to sadistic a nie jakieś forum kurwa wzajemnej adoracji. Jak chcecie sobie poszeptać czułe słówka to się umówcie na dymanko zamiast tutaj płakać jak cipki.

kurwa wasze komentarze poprawiłiły mi humor po zjebanym poniedziałku :PPP

dobrze sie troche odmóżdżyć przy Was
Zgłoś
Cycu320 2020-12-14, 19:11 4
grudzin7 napisał/a:

Przypierdalasz się do niego, a prawda jest taka, że on dzięki swojej aktywności tworzy Sadola. A ty? A ty gówno robisz...
Jeśli sam nie dodajesz tematów to przynajmniej nie przypierdalaj się do tych, którzy to robią.

Uderz w stół a rodzina Hala się odezwie

Tylko martwi widzieli koniec wojny. -Platon
Zgłoś
Kostor 2020-12-14, 20:26 2
grudzin7 napisał/a:

Przypierdalasz się do niego, a prawda jest taka, że on dzięki swojej aktywności tworzy Sadola. A ty? A ty gówno robisz...
Jeśli sam nie dodajesz tematów to przynajmniej nie przypierdalaj się do tych, którzy to robią.

Tworzy sadola? Ten poszukiwac wirtualnych piw wlasnie robi z tego sadola gowno. Gosc jest tak pierdolniety, ze nic innego nie osiagnal tylko wrzuca rzeczy na sadola. Taki zwykly przegraniec zyciowy
Zgłoś
Dupaapud 2020-12-15, 0:42
Jesse.Pinkman napisał/a:

Nie zesraj się tam, wyjebane ma w te twoje piwka, poza tym to sadistic a nie jakieś forum kurwa wzajemnej adoracji. Jak chcecie sobie poszeptać czułe słówka to się umówcie na dymanko zamiast tutaj płakać jak cipki.

Heheh, ja to jestem na sadolu od ponad 10 lat i zawsze mnie takie przemijające pizdeczki jak ty rozbawiają do buuulu... sadol to sadol sro. Kurwa wbij se gwoździa w mózg, zrób z tego materiał, naklej se na ryj przylepkę "dzielny pacjent" i wsadź w dupe słoik, to pogadamy o prawdziwym sadolu, a tak... to powiem ryzykując warna bana czy huiwico.... pierdol się pedale!

Dupa apud
Zgłoś
swampman 2020-12-15, 1:56 1
Dupaapud napisał/a:

Heheh, ja to jestem na sadolu od ponad 10 lat i zawsze mnie takie przemijające pizdeczki jak ty rozbawiają do buuulu... sadol to sadol sro. Kurwa wbij se gwoździa w mózg, zrób z tego materiał, naklej se na ryj przylepkę "dzielny pacjent" i wsadź w dupe słoik, to pogadamy o prawdziwym sadolu, a tak... to powiem ryzykując warna bana czy huiwico.... pierdol się pedale!

no wlasnie. tez ciagle czekam az pan "siedzecalymidniaminasadolu" wrzuci cos swojego albo chociaz wartosciowego w tym spamie w wiekszosci gowna
one halman one jar np... czaicie jaki fejm?

a tak btw... to tak za darmo bo masz wolnego czasu tyle czy ci placa za spamowanie tematami?
i jeszcze kurwa marnowanie swojego czasu zeby dodac na koniec filmiku "halman, najlepsze filmy na sadolu" czy cos takiego...

Zgłoś
S................n 2020-12-15, 23:01 2
grudzin7 napisał/a:

Następny gimbus z podlasia, no kurwa, więcej was matka nie miała? O jakości słyszałeś? nie sztuka najebać tu chujowych filmików, albo jechać ciągle po tych samych tematach jak hajman i paproch, którzy chuja w życiu dokonali, śadząc po obleganiu całodziennym sadola i zapierdalania serwerów gównianym kontentem. Chcesz sadola? Prawdziwego sadola pizusiu ? to idź na harda, tylko wcześniej zapytaj taty czy możesz, tu póki co jest jebana gimbazjada paraolimpijska. Ja wychodzę z założenia ,że jak mam pierdolnąć coś głupiego to siedzę cicho, ten portal już dawno umarł. Wychodzi zjebana generacja bezstresowego wychowywania, stary wam do dupy nie nakopał to się rozbrykaliście za bardzo, ale spokojnie, życie was zweryfikuje.

Kurwa a fantastico zbanowali, on przynajmniej miał poczucie humoru i potrafił zaskoczyć. Chujnia z grzybnią jak cała sytuacja w tej smutnej jak zbity pies Polsce.

swampman napisał/a:

no wlasnie. tez ciagle czekam az pan "siedzecalymidniaminasadolu" wrzuci cos swojego albo chociaz wartosciowego w tym spamie w wiekszosci gowna
one halman one jar np... czaicie jaki fejm?
a tak btw... to tak za darmo bo masz wolnego czasu tyle czy ci placa za spamowanie tematami?
i jeszcze kurwa marnowanie swojego czasu zeby dodac na koniec filmiku "halman, najlepsze filmy na sadolu" czy cos takiego...

Nie on wtedy czuje się ważny, doceniany, bo go rodzice do okna zycia wjebali

Voyton napisał/a:

Typowe dla LGBTQZP, ostatnim etapem bedzie lagalna pedofilia.

Już polizałeś się po jajkach? podpucowałeś swoje ego oklepanym tekstem? czujesz się spełniony? To jeszcze lodzik proboszczowi i spać
Zgłoś
gurup 2020-12-17, 21:17
SteinarBjorgvinsson napisał/a:

Następny gimbus z podlasia, no kurwa, więcej was matka nie miała? O jakości słyszałeś?...

No ty to rzeczywiście na jakość stawiasz... dodałeś 2 tematy, jeden za 367 piw a drugi za 42...

Kostor napisał/a:

Tworzy sadola? Ten poszukiwac wirtualnych piw wlasnie robi z tego sadola gowno. Gosc jest tak pierdolniety, ze nic innego nie osiagnal tylko wrzuca rzeczy na sadola. Taki zwykly przegraniec zyciowy

Kolejny... 1 temat, 152 piwa

To już ten Jesse.Pinkman był lepszy, bo chociaż 62 tematy wrzucił.

I porównam was jeszcze raz do Halmana, który pierdoli głupoty i często wrzuca gówno, ale mimo wszystko jest w stanie też trochę sensownych tematów nawrzucać. W 10 lat na Sadolu wrzucił ponad 3 TYSIĄCE tematów. A wy się przypierdalacie do niego, a sami nie potraficie nic wrzucać.

I pewnie dupa was piecze mocno, ale powiem jeszcze raz - nawet taki Halman bije was na głowę.
Zgłoś
S................n 2020-12-29, 18:46 1
grudzin7 napisał/a:

No ty to rzeczywiście na jakość stawiasz... dodałeś 2 tematy, jeden za 367 piw a drugi za 42...
Kolejny... 1 temat, 152 piwa
To już ten był lepszy, bo chociaż 62 tematy wrzucił.
I porównam was jeszcze raz do a, który pierdoli głupoty i często wrzuca gówno, ale mimo wszystko jest w stanie też trochę sensownych tematów nawrzucać. W 10 lat na Sadolu wrzucił ponad 3 TYSIĄCE tematów. A wy się przypierdalacie do niego, a sami nie potraficie nic wrzucać.
I pewnie dupa was piecze mocno, ale powiem jeszcze raz - nawet taki bije was na głowę.

No właśnie gimbusie tak się składa, że pracuję, wieczorami napierdalam na multi, a w weekendy wrzucam materiały na LL. ,zamiast szukać chujowego kontentu dla ameb umusłowych twojego pokroju. Co do kontentu to pierdola mnie wirtalne piwa gimbazjuszy sadisca ,bo mam swoje uznanie na LiveLeak i nie raz ladowały tutaj moje materiały, tak ,że stul dupkę amebo boś za krótki. A na sadola wpadam raczej z sentymentu i tęsknoty za czasami kiedy takich gimbusów napierdalało sie batem i gnało na kweika.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów