18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 57 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:16
Halman 2020-12-14, 9:55 1
no kurwa; zoofilia pełna gębom...
Zgłoś
Czerstwy 2020-12-14, 10:00 22
Halman napisał/a:

no kurwa; zoofilia pełna gębom...

XD po Twoich składniach i błędach ortograficznych już nie mam wątpliwości, że jesteś z Podlasia
Zgłoś
Halman 2020-12-14, 10:11 5
Czerstwy napisał/a:

XD po Twoich składniach i błędach ortograficznych już nie mam wątpliwości, że jesteś z Podlasia

wolę być z podlasia ale nie pisać gimnazjalnego; XD
Zgłoś
outsidethebox86 2020-12-14, 10:18 11
No to już kurwa chore jest, dyma ją pies, a jej priorytetem jest zdjecie... Nieprzebyta pustka pomiędzy jej uszami...
Zgłoś
pppmix 2020-12-14, 10:25
Ale farciarz.
Zgłoś
TRQPL 2020-12-14, 10:38 2
Pies na baby

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2020-12-14, 10:43 6
Powiedzenie "jebał ją pies" nabiera prawdziwego znaczenia.
Zgłoś
Payan 2020-12-14, 10:46 2
Kurwie podoba się to.
Zgłoś
kickyourheadoff 2020-12-14, 10:50

to nie był ich pierwszy raz
Zgłoś
outsidethebox86 2020-12-14, 10:53
kickyourheadoff napisał/a:

to nie był ich pierwszy raz

Haha, prawda? Tylko że przywiązanie psa jest jakby większe niż naczelnej samicy
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2020-12-14, 11:06 70
Halman napisał/a:

wolę być z podlasia ale nie pisać gimnazjalnego; XD

A ja bym wolał żeby ci dostęp do sieci w końcu odcięli Zmień nick na Najman bo jesteś taki troszkę sadolowy Marcin Najman - tak jak on wszędzie obskoczy wpierdol żeby tylko hajsik się zgadzał tak samo ty wszędzie robisz z siebie pajaca dla paru piwek. Suchary, Było.pl, Poczekalnia, Główna, wszędzie Hajman, od rana do wieczora, otwieram lodówkę a tam nawet na musztardzie Hejman kurwa mać

PS.Tylko się tam nie zesraj jak będziesz tą swoją ciętą ripostę wymyślał
Zgłoś
Halman 2020-12-14, 11:23 2
Jesse.Pinkman napisał/a:

PS.Tylko się tam nie zesraj jak będziesz tą swoją ciętą ripostę wymyślał

Nie będę cię ripostował, nie mam potrzeby ale radę ci dam; nie masz zamiaru mnie widzieć, nie wchodź tutaj...
Zgłoś
Driver19cm 2020-12-14, 11:30 5
Cytat:

A ja bym wolał żeby ci dostęp do sieci w końcu odcięli

Człowieku wyciąg kija z dupy. Czepiasz się Hala, bo jest aktywny, wrzuca filmy i się udziela ?

A to właśnie nie o to w tym chodzi ?

Albo zwyczajnie jesteś zazdrosny, że gość ma sporo tematów, cięty język i więcej piw od Ciebie ?

Proponuję żebyś wreszcie wyszedł z piwnicy , troszkę pospacerował po świeżym powietrzu, zobaczył ludzi

Na pewno pomoże

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Jesse.Pinkman 2020-12-14, 12:45 17
Driver19cm napisał/a:

Człowieku wyciąg kija z dupy. Czepiasz się Hala, bo jest aktywny, wrzuca filmy i się udziela ?
A to właśnie nie o to w tym chodzi ?
Albo zwyczajnie jesteś zazdrosny, że gość ma sporo tematów, cięty język i więcej piw od Ciebie ?
Proponuję żebyś wreszcie wyszedł z piwnicy , troszkę pospacerował po świeżym powietrzu, zobaczył ludzi
Na pewno pomoże

Nie zesraj się tam, wyjebane ma w te twoje piwka, poza tym to sadistic a nie jakieś forum kurwa wzajemnej adoracji. Jak chcecie sobie poszeptać czułe słówka to się umówcie na dymanko zamiast tutaj płakać jak cipki.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów