📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
chuj nie starcie
Można gdzieś kupić takie psikadełko na debili?
Ks ruch - - 60 tki, konfidenci, gwalciciele, pedofile, menele, kazirodczy dewianci, taka właśnie jest ekipa ruchu
mógłbyś to pod nocnym w Chorzowie powtórzyć?
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Halman napisał/a:
jak rzadko to się z tobą tutaj zgodzę, aspiracje życiowe to;
- zapamiętać 3 przyśpiewki (ci najinteligentniejsi)
- zwyzywać innych kiboli
- spierdalać przed policją
koniec, więcej mózg kibica nie ogarnie
Jeszcze kloca w gaciach nie ogarnie.
Psy na koniach, armatki wodne, gumowe kule w shotgunach, kamizelki/tarcze/pałki jak na wojnę... nic innego jak policyjna prowokacja na meczu dwóch drużyn których kibice się akceptują i nie mają do siebie problemu...(dobrze wiedzą że ludzie przed meczem lubią wypić i są podatni na prowokację) pewnie se jeszcze nagrody wręczają za sprzątanie gówna które sami nasrali... rozumiem i trochę współczuję za brak zainteresowania sportem... (takie mecze to też sport). Nie będę się dalej uzewnętrzniał, kto ma zrozumieć to zrozumie, reszta niech se myśli co chce
Brawo Policja, lać to bydło żeby równo puchło.
jakoś nie bardzo widzę siebie jak idę z dziećmi i żoną przez tych wspaniałych kiboli co się bija miedzy sobą ehh . Wyłapać co drugiego i kolegium po 20 000 jeszcze za interwencji policji i koniec pajacowania
Trenować tyle czasu żeby w sposób spektakularny nalać sobie i wypić wódkę. Szacun.
Chodzę na mecze i lubię piłkę nożną ale nigdy nie będę się identyfikował z takimi pajacami "ultrasami". Fajnie jest np. porozmawiać z kibicem przeciwnej drużyny o tym jak to wygląda z ich perspektywy itp. itd. ale kurwa przecież to sport a nie sprawa"honoru i męstwa". Kiedyś spotkałem się z taką sytuacją że pobili chłopa bo nie śpiewał z nimi przyśpiewki czujesz klimat swojego kibica co miał ten sam szalik xDDD Smutne to.
Zawsze się zastanawiałem ile trzeba mieć stolca w mózgu żeby być kibolem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów