Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Smutne to.
Kiedyś przejeżdżałem koło stadionu w moim mieście. Mecz trwał, jakoś impulsywnie uznałem, że wejdę. Trwała już druga połowa, usiadłem na głównej trybunie i (nie wiedząc w jakich kolorach "nasi" grają) pytam się gościa obok "którzy to nasi??". Jego mina była bardzo ciekawa...
Generalnie nie był burd.... Wszyscy byli spokojni, trochę okrzyków, kibice przyjezdni w klatce, potem odprowadzeni do autokaru.... spokojnie.
No chyba, że Widzew przyjeżdżał... to nawet śmigłowiec był w zabezpieczeniu.
jak rzadko to się z tobą tutaj zgodzę, aspiracje życiowe to;
- zapamiętać 3 przyśpiewki (ci najinteligentniejsi)
- zwyzywać innych kiboli
- spierdalać przed policją
koniec, więcej mózg kibica nie ogarnie
A ty dalej w tęsknocie za tym twoim kapralem z Legii? Był dla ciebie taki dobry i ciepły.
Ten cały Chorzów już dawno trzeba było zalać cementem. Większa patologia jest już chyba tylko w Łodzi i Krakowie
Ano prawda, taka Cracovia to przecież żydowski klub, a łódź też zżydziała mocno. Cie z Ruchu mają zaś spore folksdojczowskie odchyły., debile z RAŚ im to wtłoczyli, a debilom wiele nie trzeba. Tak więc tym razem, brawo policja.
* Bo patriotyczne bojówki, jak najbardziej są potrzebne. Nie ma innych sił na grupki czeczeńcow, ukraińców, o kałowych nie wspomnę, gdyby mieli nadejść, wraz ze zmianą władzy na lewacką.
Psy na koniach, armatki wodne, gumowe kule w shotgunach, kamizelki/tarcze/pałki jak na wojnę... nic innego jak policyjna prowokacja na meczu dwóch drużyn których kibice się akceptują i nie mają do siebie problemu...(dobrze wiedzą że ludzie przed meczem lubią wypić i są podatni na prowokację) pewnie se jeszcze nagrody wręczają za sprzątanie gówna które sami nasrali... rozumiem i trochę współczuję za brak zainteresowania sportem... (takie mecze to też sport). Nie będę się dalej uzewnętrzniał, kto ma zrozumieć to zrozumie, reszta niech se myśli co chce
Dokładnie, lepiej się nie uzewnętrzniaj, bo nikt zdrowy tego nie zrozumie. Tak samo jak kibol nie potrafi pojąć, że płot nie służy do tego, żeby nim napierdalać w te i wewte albo krzesełko nie jest zamontowane na 4 śruby, żeby je wyrywać i rzucać w innych.
Dokładnie, lepiej się nie uzewnętrzniaj, bo nikt zdrowy tego nie zrozumie. Tak samo jak kibol nie potrafi pojąć, że płot nie służy do tego, żeby nim napie**alać w te i wewte albo krzesełko nie jest zamontowane na 4 śruby, żeby je wyrywać i rzucać w innych.
Nie to że on nie będzie się uzewnętrznial, on dobrze wie że po prostu że nie ma logiki w tym co mówi i jeszcze sam by doszedł do takiego wniosku. A tak to kto na wiedzieć ten wie i chuj siedzimy sobie razem w bańce debilizmu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów