📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Gogusie zakichane. Płotek zniszczyć, butelkami naśmiecić i spierdalać.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ruch i policja to jedna koalicja
Ks ruch - - 60 tki, konfidenci, gwalciciele, pedofile, menele, kazirodczy dewianci, taka właśnie jest ekipa ruchu
Ks ruch - - 60 tki, konfidenci, gwalciciele, pedofile, menele, kazirodczy dewianci, taka właśnie jest ekipa ruchu
A media z całego pięciominutowego filmiku pokażą jedynie fragment z 4:14 i "biedny ojciec z małym dzieckiem spacyfikowany przez brutalną policję"
Gdzie ten zniszczony płotek? Milicjant chyba poczuł się urażony okrzykami. Raczej wygląda to na typowy przykład eskalacji zamiast deeskalacji.
Butelki szklane są bardziej ekologiczne. No i bardziej efektownie lecą w policję...
Tfu kibolstwo. Słabe psychicznie jednostki, które poszukują potwierdzenia własnej tożsamości i wartości w grupie . Tfu podludzie.
Sport dla plebsu niestety
Eknen napisał/a:
Tfu kibolstwo. Słabe psychicznie jednostki, które poszukują potwierdzenia własnej tożsamości i wartości w grupie . Tfu podludzie.
jak rzadko to się z tobą tutaj zgodzę, aspiracje życiowe to;
- zapamiętać 3 przyśpiewki (ci najinteligentniejsi)
- zwyzywać innych kiboli
- spierdalać przed policją
koniec, więcej mózg kibica nie ogarnie
całe towarzystwo do utylizacji. Odpady społeczne.
jak kibole się biją miedzy sobą, o to gówno burza w necie jak nie wiem co ze banda debili i w ogóle, ale jak kibole Meksykanców na plaży lali to żeś cie ich na rękach nosili pod niebiosy wychwalali laski z połykiem przez internet robili. albo ich nienawidzicie albo jak marionetki raz ich nienawidzicie raz ich wychwalacie. widzę ze wy jak środowisko LGBT, jebać policje, a za chwile jak ich leja to gdzie policja.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów