Sprzedawca jest oburzony koszulką klienta i postanawia go nie obsłużyć.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Typowe zachowanie lewaka. Nieważne w sklepie, podczas marszu, w Parlamencie Europejskim czy w studiu telewizyjnym.
@up
Jebnij sie w łeb tym lewakiem. Pewnie nawet nie wiesz co to oznacza.
A ta ruda małpa.ie powinna być pod kluczem? Drze sie jak baba jakaś
Jebnij sie w łeb tym lewakiem. Pewnie nawet nie wiesz co to oznacza.
A ta ruda małpa.ie powinna być pod kluczem? Drze sie jak baba jakaś
Nie obsłuż pedała = hurr durr, dyskryminacja, pozwy, rozprawa odszkodowanie.
Nie obsłuż niby-prawicę = hurra bohater, antyfaszysta, nr 1 w programach śniadaniowych.
Takie mamy standardy wolności osobistej i słowa
Nie obsłuż niby-prawicę = hurra bohater, antyfaszysta, nr 1 w programach śniadaniowych.
Takie mamy standardy wolności osobistej i słowa
Nie wiem kurwa, czy ten sprzedawca jest lewakiem.
Jedno jest pewne, na pewno jest pierdolnięty...
Jedno jest pewne, na pewno jest pierdolnięty...
@up wyzywa ludzi od rasistów i jest pierdolniety. Lewak/Liberał/Demokrata zwał jak zwał
Zaraz po wyjściu z tego sklepu koleś wszedł do kolejnego.
Przez chwilę porozmawiał sobie z ekspedientką, ona przedstawiła się jako liberał, on mówił, ze jest konserwatystą. Przyjemnie sobie pogadali i koniec. Sprzedawcę z pierwszego sklepu zwolniono następnego dnia (Xhalecity)
Wkleił bym źródło ale nie mogę i w sumie mi się nie chce.
Przez chwilę porozmawiał sobie z ekspedientką, ona przedstawiła się jako liberał, on mówił, ze jest konserwatystą. Przyjemnie sobie pogadali i koniec. Sprzedawcę z pierwszego sklepu zwolniono następnego dnia (Xhalecity)
Wkleił bym źródło ale nie mogę i w sumie mi się nie chce.
Nie wiem jak w USA ale w PL prawo handlowe zabrania odmowy sprzedaży komuś bez wyraźnego powodu.
Za takie coś grozi kara.
Można odmówić sprzedaży alko pijanemu/nieletniemu itp. a także fajek nieletnim. Można również odmówić sprzedaży komuś kto kradnie... bla bla bla. Dużo by mówić ale zakładam, że w USA jest podobnie.
Do tego ten sprzedawca zachowuje się gorzej niż przedszkolak. Rozkapryszony i oburzony czyjąś czapką czy tam koszulką z trumpem. Boże kochany dorosły chłop a zachowuje się jak jebane dziecko.
Za takie coś grozi kara.
Można odmówić sprzedaży alko pijanemu/nieletniemu itp. a także fajek nieletnim. Można również odmówić sprzedaży komuś kto kradnie... bla bla bla. Dużo by mówić ale zakładam, że w USA jest podobnie.
Do tego ten sprzedawca zachowuje się gorzej niż przedszkolak. Rozkapryszony i oburzony czyjąś czapką czy tam koszulką z trumpem. Boże kochany dorosły chłop a zachowuje się jak jebane dziecko.
Przykro mi, ale ktoś postanowił, że będziemy stawiać tylko puste kufle. Bez kurwa pierdolonego piwa.
Ronoaro napisał/a:
Typowe zachowanie lewaka. Nieważne w sklepie, podczas marszu, w Parlamencie Europejskim czy w studiu telewizyjnym.
Przecież faszysci to narodowy socjalizm a socjalizm to lewica...
Typowe spierdolenie umysłowe zwane lewactwem. Takich ludzi powinno się utylizować, bo i tak świat nie ma z nich pożytku. Wręcz przeciwnie. Stwarzają zagrożenie dla normalnych ludzi.
I oczywiście ta pizda umysłowa nie wytrzymała napięcia i w końcu sprzedała gościowi co chciał... też taki jestem (jak gość od maga), nieustępliwy jak ktoś odwala manianę, cały dzień bym się po czymś takim śmiał!
Proszę (zajebane z Facebooka tego sklepu):
Xhale City
facebook.com/xhalecity/
Jest tam również filmik z tym samym typem (niestety burak), sklep tak się obsrał całą akcją że załatwili mu darmowy płyn dla gejów do końca życia.
Xhale City
Cytat:
To our friends and customers,
Tonight, we had an employee act improperly toward a customer. Xhale City does not tolerate this kind of behavior from its employees. When we identified the employee at fault, we fired him immediately. We've also spoken to the customer and apologized. We value our clients and treat them with respect and dignity, regardless of their political views.
facebook.com/xhalecity/
Jest tam również filmik z tym samym typem (niestety burak), sklep tak się obsrał całą akcją że załatwili mu darmowy płyn dla gejów do końca życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów