Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja bym zajebał takiemu, który zajebałby kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka skurwysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.
Howno, nie katolik jesteś, zwykła posoborowa ekumeniczna pipka, szabes goy.
To teraz porównaj sobie ile jest aborcji w UK a ile w ile w Szwecji w przeliczeniu na jednergo mieszkanca. Bo rozumiem, że "nie donoszone ciaze" nie liczą się w tych kalkulacjach. Szwedzka młodzież jest barziej rozpasana niz brytyjska. Możesz się zdziwić.
No to szybko wyguglałem i porównałem. Dane za 2019 rok:
UK - 18,4 aborcji na 1000 kobiet.
Szwecja - 17.
Czyli, w Szwecji, nie dość, że mniej ciąż wśród nieletnich, to aborcji też mniej. Co miałoby mnie zdziwić? To dowód, że edukacja seksualna działa, jak jest robiona porządnie, a nie po brytyjsku.
Co do arabskich emigrantów - nie zapominaj, że w wielu krajach arabskich dziewczyny w bardzo młodym wieku wydaje się za maż.
I to niby dobrze? To tragedia. Ktoś tu wspominał o pedofilii?
[ Dodano 2024-09-18, 14:40 ]
W Hiszpanii w regionach Katalonii i Kraju Basków edukacja seksualna jest wprowadzana już w przedszkolu i podstawówce (4-6 lat). Tam są te wszystkie chore jazdy z transami czytającymi dzieciom książki (ciekawe, że transy nie pójdą poczytać do hospicjum, do szpitala, do domu starców tylko zawsze lubią czytać małym dzieciom). Dzieci od początku tresuje się na homolubnych i wręcz popycha w kierunku homoseksualizmu czy zmiany płci. Polecam tutaj wywiad GEJA Łukasza Sakowskiego z Moniką Jaruzelską (tak tak, z tą lewaczką, córką czerwonego generała każdy powinien w wolnej chwili obejrzeć).
W dupie mam wywiad komucha z pedałem, podaj jakieś konkretne źródła. Skąd to wszystko wiesz? Bo gdzieśtam usłyszałeś i uwierzyłeś, bo pasuje do twoich poglądów?
No i oczywiście legendarna Szwecja. W Szwecji jest tak samo masa ciąż wśród nieletnich - podobnie jak przerażająca skala wszelkich chorób wenerycznych wynikająca z kulturowej mody na seks bez zabezpieczeń. Tam ciąż jest mniej bo masowo się skrobią kobiety i traktują to jak antykoncepcję.
No, ta Szwecja jest faktycznie legendarna, ale w prawicowej propagandzie. Symbol zepsucia i seksualnego rozpasania, strefy szariatu i meczet w każdej wiosce, prawda?
Tyle, że to nieprawda. Ale ty wiesz najlepiej, bo w prawicowych internetach widziałeś. A może rusz dupsko i tam jedź zobaczyć, nie masz daleko.
Edukacja seksualna oczywiście powinna istnieć, ale na etapie liceum, a nie kurwa przedszkola. Fantazje lewackich pedofili zostawmy tam gdzie ich miejsce.
W szkole średniej to już za późno.
[ Dodano 2024-09-18, 14:43 ]
no ja to miałem tu se napisac. :/
witam somsiada
uturbiona baronina tez z Kato, widze.
jebać pedo i wszelkich tęczowych zboków. no ale kurwa, szanujmy sie.
jest napisane na tym skurwiałym busie: "Rząd Tuska chce uczyc czterolatków masturbacji"
odpowiedz, gdzie i kiedy Tusk cos takiego odjebał. słucham.
bo co innego opinia, krytyka, czy nawet bluzgi.
ale tu mamy jawne kłamstwo, i w sumie zniesławienie. to jest dozwolone, wg ciebie?
Otóż to. Wszyscy pierdolą o jakichś urojonych podręcznikach z instrukcjami masturbacji dla przedszkolaków. Każdy o nich słyszał i wie, co w nich jest.
Ale nikt ich nie widział.
W Hiszpanii w regionach Katalonii i Kraju Basków edukacja seksualna jest wprowadzana już w przedszkolu i podstawówce (4-6 lat). Tam są te wszystkie chore jazdy z transami czytającymi dzieciom książki (ciekawe, że transy nie pójdą poczytać do hospicjum, do szpitala, do domu starców tylko zawsze lubią czytać małym dzieciom). Dzieci od początku tresuje się na homolubnych i wręcz popycha w kierunku homoseksualizmu czy zmiany płci. Polecam tutaj wywiad GEJA Łukasza Sakowskiego z Moniką Jaruzelską (tak tak, z tą lewaczką, córką czerwonego generała każdy powinien w wolnej chwili obejrzeć).
No i oczywiście legendarna Szwecja. W Szwecji jest tak samo masa ciąż wśród nieletnich - podobnie jak przerażająca skala wszelkich chorób wenerycznych wynikająca z kulturowej mody na seks bez zabezpieczeń. Tam ciąż jest mniej bo masowo się skrobią kobiety i traktują to jak antykoncepcję.
Edukacja seksualna oczywiście powinna istnieć, ale na etapie liceum, a nie kurwa przedszkola. Fantazje lewackich pedofili zostawmy tam gdzie ich miejsce.
Ale dalej nie odpowiedziałeś- czekamy na rzetelne źródło
To jeszcze zależy w jakiego boga wierzysz... bo jeśli w tego, którego wymyślił kościół katolicki, to by było całkiem śmieszne.
Żaden bóg nie wymyślił rytuaów i całej organizacji kościoła katolickiego, to urodziło się w chorych głowach ludzi.
Widzę, że zwolennicy pedofili szybko otoczyli ten samochód... A stanął tylko na światłach.
Zwolennicy pedofili siedzą grzecznie w kurii i na plebaniach czekając na sobotni wieczór
Podziel się z nami informacją, skąd wziąłeś takie rewelacje.
.
.
I jeszcze jedno: wiesz, w której grupie etnicznej w Szwecji jest najwięcej ciąż u nieletnich? Wśród arabskich emigrantów, których konserwatywni rodzice nie pozwalają córkom uczestniczyć w tych zajęciach. Wnioski wyciągnij sam, jeśli potrafisz.
Rozpieprzyłeś system bajką o muzułmankach-ruchaczkach.
No po prostu leżę i kwiczę ze śmiechu.
Dawno nie czytałem takiego samozaorania jak Twoje.
W islamie, gdzie dziewczyna nie ma żadnych praw, ale posiada jakąś wartość dla siebie i rodziny o ile jest dziewicą i w tym islamie co za seks przedmałżeński skraca się dziewczynę o głowę i właśnie tam jest wysyp wpadek i niechcianych ciąż???
To jest tak głupie jak obecne baby-ministry i poślice z lewicy.
A ja bym zajebał takiemu, który zajebałby kolorowemu przyjebowi.
Jako niepraktykujący katolik i człowiek o liberalno prawicowych poglądach brzydzi mnie taka skurwysyńska propaganda Ordo Iuris. Powinni tych zakłamanych szkodników zdelegalizować.
tak samo jak wszelkiej maści pedalskie tęczowe marszy i pochody
Rozpieprzyłeś system bajką o muzułmankach-ruchaczkach.
No po prostu leżę i kwiczę ze śmiechu.
Dawno nie czytałem takiego samozaorania jak Twoje.
W islamie, gdzie dziewczyna nie ma żadnych praw, ale posiada jakąś wartość dla siebie i rodziny o ile jest dziewicą i w tym islamie co za seks przedmałżeński skraca się dziewczynę o głowę i właśnie tam jest wysyp wpadek i niechcianych ciąż???
To jest tak głupie jak obecne baby-ministry i poślice z lewicy.
Kto się zaorał? Każdy Arab to pobożny muzułmanin? Rusz dupę gdzieś do Europy i zobacz, jak się bawi arabska młodzież w weekendy, to ci kopara opadnie.
Za to ci pobożni wydają nieletnie córki za obleśnych staruchów i taka ciąża może i jest pożądana, ale to wciąż tragedia.
Ogólnie, w dupie byłeś, gówno widziałeś, piwniczny ekspercie. Naoglądałeś się wypierdów prawackich propagandzistów i myślisz, że wiesz coś o świecie.
poker better than life[ Dodano 2024-09-21, 23:15 ]
Howno, nie katolik jesteś, zwykła posoborowa ekumeniczna pipka, szabes goy.
tak tylko przypomnę że twój bóg nakazuje czy zabrania czegoś TOBIE - a nie wszystkim wokoło .. prawda ?
kierowcy prawko zabrać - na czerwonym świetle ... ciężarówkę spalić a właściciela obciążyć kosztami utylizacji i emisji co2
tak tylko przypomnę że twój bóg nakazuje czy zabrania czegoś TOBIE - a nie wszystkim wokoło .. prawda ?
Jebać wszystkich wokół skoro to pozbawione duszy komusze pacynki. Nie gadam w ogóle z niewierzącymi bo to gorzej niż zwierzęta i są na autostradzie do piekła. Więc kij im w ryj
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów