18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Ludzie to kurwa jednak z czasem nie mają co robić.

Na pierwszy rzut oka pocieszny beagle zażywający kąpieli nie różni się niczym od setek obrazków, jakie można znaleźć w Internecie. Nic bardziej mylnego, bowiem stworzenie tej grafiki zajęło aż 8 miesięcy! Jaka jest jej historia?
Pamiętacie jeszcze z czego zrobiono gigantyczną skórę tygrysa albo wielki portret Martina Luthera Kinga? Podobną technikę wykorzystano przy stworzeniu obrazu sympatycznego psiaka, choć praca wymagała znacznie większej precyzji i zaangażowania. Jego autor, Joel Brochu wykorzystał malutkie lukrowane kuleczki, których używa się w cukiernictwie.

Żeby ułożyć beagle’a pod prysznicem trzeba było wykorzystać aż 221184 różnokolorowych kuleczek. Niczym piksele na ekranie monitora, kulki układają się w piękny obraz, i jak twierdzi autor, z odległości 5 metrów nie widać z czego tak naprawdę został zrobiony. To prawdziwe dzieło sztuki ma 3,6 metra szerokości oraz metr wysokości.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
D................D 2012-12-23, 3:53
to nie mogło byc zdjecie bo patrze w monitor, fejk
Zgłoś
M................s 2012-12-23, 11:55
no ale po co?
Zgłoś
DrGreen 2012-12-23, 11:58 1
I po co? Przyjdzie wilgoć/upał i po beaglu.
Zgłoś
kroplowa 2012-12-23, 12:23 1
Dzieło sztuki To już wolę 'Panda 3' z puszek piwa..
Zgłoś
Sorg 2012-12-23, 12:41
A mogło być dzieło sztuki, tyle kulek z nosa zmarnowane...
Zgłoś
PanAndrzej 2012-12-23, 12:43 1
Hmm, autor cierpi pewnie na autyzm, nikt normalny by czegoś tak złożonego nie stworzył.
Zgłoś
Gebofon 2012-12-23, 12:51 1
Mistrzostwo, a ja co najwyżej mogę wrzucić chuja sprayem na ścianie...
Zgłoś
raper900 2012-12-23, 12:59
Ivo napisał/a:

Ludzie to kurwa jednak z czasem nie mają co robić.

Przynajmniej niektórzy go mają. I dlatego robią to, co lubią.
Zgłoś
javal 2012-12-23, 13:23 2
Rozpierdalają mnie te wszystkie pytania "i po co" albo komenty "to strata czasu". Bo granie na kompie daje wam jakieś wymierne korzyści albo efekty. Ludzie robią takie rzeczy dla przyjemność nie tylko po to żeby być sławnym albo się na tym dorobić.
Zgłoś
giboN31 2012-12-23, 14:11
Już wiem gdzie podziały się wszystkie moje kulki do pistoletu
Zgłoś
lasyk 2012-12-23, 15:11 1
Kurwa mać jak czytam powyższe komentarze to mi się gorąco z nerwów robi.. Co za przyjeby pytacie się PO CO? Po jajco kurwa dla zabawy i pasji!! Zrozumcie, że ludzie mają również inne zainteresowania nie tylko przeglądanie kwejkusiów i jeb z dzidów.
Zgłoś
darthbercik 2012-12-23, 16:22
Co to ma wspólnego z Chuckiem Test'ą?
Zgłoś
ellsworth 2012-12-23, 16:32
W czasach przed komputerem mogłoby takie coś wprawić w zdziwienie/zachwyt czy coś takiego, ale gdy pojęcie "piksela" jest powszechnie znane, niestety taki obrazek nie wzbudza specjalnych odczuć.
Zgłoś
samae 2012-12-23, 17:00
Mnie inna rzecz interesuję...

1)Metr na 3,6 metra
2) 221184 kulki

Jakiej wielkości jest w takim razie plamka?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem