Gostek pojeżdża po politykach w pięknym stylu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tego co gość mówi u nas w kraju wita powoli druga Białoruś... i ma racje, bez wzgędu na to co było przyczyną katastrofy, brzoza, trotyl, kaczyński czy ufo sprawa jest niejasna, w żadnym kurvva cywilizowanym kraju nie byłoby najmniejszych wątpliwośći. I my się prównujemy z Niemcami, Anglią, Stanami?! Gdyby rozjebał się tam Air Force One, przyleciałoby 10 amerykańskich boeing'ów, zapakowaliby wszystko razem z brzozami i ruskimi kontrolerami lotów i 3 miesiaće później wszystko byłoby jasne. Ale nie u nas, u nas załatwia się sprawy jak w jebanej Somalii.
Piękne przemowienie dla naszej ukochanej gimbusiarni
1:16- bardzo ciekawa kwestia, gdzie pan Andrzej wymienia partie, do których należały ofiary katastrofy.
Nie wymienił on PiSu, bo zostałby okrzyknięty katolem, pisowcem i kaczystą.
Ten zabieg bardzo mi się podobał, bo nikt nie ma go za krzykacza, ale osobę, która ma coś ciekawego do powiedzenia.
Nie wymienił on PiSu, bo zostałby okrzyknięty katolem, pisowcem i kaczystą.
Ten zabieg bardzo mi się podobał, bo nikt nie ma go za krzykacza, ale osobę, która ma coś ciekawego do powiedzenia.
Przynajmniej użył argumentów.. Ale mógł tam jednak wpleść jakieś niewinne hasełka typu: "ryży chuj" czy coś takiego
perefecto napisał/a:
Piękne przemowienie dla naszej ukochanej gimbusiarni
a to kurwa do czego było?
prawdę mówi, więc nie pierdol tutaj o jakiejś gimbusiarni
jebni se lodówkę na ryj
Nowy samobojca
Jeśli, nie przerywał przemówienia stał sobie z tabliczką i go wyprowadzono to jest to złamanie konstytucji. Każdy obywatel ma prawo uczestniczyć w obradach sejmu.
No tak, u nas konstytucja to tak tylko na ozdobę jest
No tak, u nas konstytucja to tak tylko na ozdobę jest
OBALMY KURWA TEN SYSTEM!!
assam napisał/a:
Rozumiem ze on już ,,popełnił samobujstwo''?
Najpierw, musi zjeść "obiat" dopiero potem z "bulem" serca musi pożegnać się ze światem...
@up
Dawno nie czytałem nic tak równie pięknego "Podzielony naród łatwiej jest kontrolować... Każdy polityk w tym kraju działający na szkodę interesu ponad 1000 letniego państwa polskiego będzie wisiał. Wszystkie latarnie i drzewa w centrum Warszawy są zarezerwowane. "
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów