📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
"Mi się wydaje, że mi się nie podoba to profilaktycznie będzie 100zł" - tak powinno być.
Pan policjant z drugiego filmiku to jakiś niedoruchany donżuan ?I ten kurwa zarost do połowy ogolony
I szanuj tu Policje. Przeglady sa wszystko ok. Ale sie niepodobalo. Jebany wasaty Alwaro. Facet ma jakas pasje i chuj jaka by nie byla. To sie debil dojebie
Ot, cała policja nie znają przepisów które mają egzekwować, i nadają się tylko do wlepiania mandatów, do tego są pierwsi ale jak ( ostatnio głośna sprawa z wyciąganiem broni przez policjanta) przyszło kilku sebixów to już spuchli i nawet nie potrafili ich zatrzymać...
jak oni mogli takiego outsidera zatrzymać to kurwy jedne
Pan policjant to niech się przypadkiem nie zesra
Biała
Smiać mi się chce z tego tępego policjanta... Następnym razem się przyjebie, że światła stopu za jasno świecą, jebany expert.
Typowy prowincjonalny pies , nie ma się do czego doyebać , ale profilaktycznie , co za debil
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów