📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Leci na niego.
Czy on dostał strzałą spadającym z nieba jeleniem (lub innym tego typu zwierzęciem)?
Jeśli tak, to wybitnie ciekawa wersja wypadku komunikacyjnego...
Mnie cały czas zastanawia skąd oni mają te nagrania. Tam każdy karton ma kamerę czy co do misia wafla
zaqaz napisał/a:
Czy on dostał strzałą spadającym z nieba jeleniem (lub innym tego typu zwierzęciem)?
Oberwał strzałą amora od sw Piotrka.
jimiq napisał/a:
Mnie cały czas zastanawia skąd oni mają te nagrania. Tam każdy karton ma kamerę czy co do misia wafla
Raczej pomyśl o tym ile tego typu materiałów nigdy nie powstaje, bo nie było kamerki.
jimiq napisał/a:
Specjalnie tam ustawili kamerę, reszta to tylko kwestia czasu .
Zjebał akcję po całości pan samobójca. Albo zabij się sam albo zabierz ze sobą tylu skurwysynów ilu zdołasz, ale zjebać się ot tak na jakiegoś losowego kiblarza to skurwysyństwo
Gamonn1 napisał/a:
Oglądam i dalej nie wiem czym ten szczęściarz dostał.
Wydaje mi się, że to była gałąź, w dodatku chyba dwie osoby jechały na skuterze. Strasznie słaba jakość niestety więc ciężko powiedzieć co jest czym
Według mnie to dwie osoby, ale może się mylę.
~prophetess napisał/a:
Wydaje mi się, że to była gałąź, w dodatku chyba dwie osoby jechały na skuterze. Strasznie słaba jakość niestety więc ciężko powiedzieć co jest czym
Według mnie to dwie osoby, ale może się mylę.
Chyba że ta "osoba" spadła z drzewa. Jebitny konar
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów