18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Życie jak w Madrycie
alipiccolo • 2012-03-24, 8:48
Filmik ten to reklama coca coli w Hiszpanii i któtko mówiąc przedstawia on życie biednego Polaka, ktorego Hiszpanie z chęcią wyślą do Polski...
Zgłoś
gressive 2012-03-24, 14:16
qbsol napisał/a:

Biedny ,a kase na sms'y to ma.

Weź dodaj ten ''tani'' roaming to już w ogóle
Zgłoś
Desertsun 2012-03-24, 14:21 5
soqman napisał/a:

jeszcze kurwa nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/
Lata wyrzeczeń, upokorzeń, ciężkiej pracy z dala od rodziny. A wszystko to dlatego, że w krainie "mlekiem i miodem płynącej", Polską zwaną, nie dałby dziecku szans na dobre wykształcenie i lepszą niż własna przyszłość

kto pracował za granicą, powinien widzieć o czym mówię

A moim zdaniem na większy szacunek zasługują Ci, którzy nie podwinęli ogona i zwiali tylko zostali i podjęli walkę - zrobili studia, mają pracę, mieszkanie, dzieci i dają radę mimo "polskiej rzeczywistości".
Zgłoś
Matuch90 2012-03-24, 14:40
Jak zwykle polak i polska przedstawiona jako kraj burasów z budowy, którym daje się butelki na skup... .
Zgłoś
k................c 2012-03-24, 14:57 4
ci co piszą że dali mu butelki żeby je oddal za 8 centów po sztuce jesteście delikatnie jebnięci. Ogarnij reklamę naprawdę nie trzeba znać innych jeżyków żeby zobaczyć ze gość wysyła smsa z kodem z butelki żeby wygrać wyjazd na euro 2012 w tym przypadku wyjazd do domu.
Zgłoś
KurwaRomantyk 2012-03-24, 15:03 3
Desertsun napisał/a:

A moim zdaniem na większy szacunek zasługują Ci, którzy nie podwinęli ogona i zwiali tylko zostali i podjęli walkę - zrobili studia, mają pracę, mieszkanie, dzieci i dają radę mimo "polskiej rzeczywistości".

Tacy ludzie nazywają się "frajerzy".
Zgłoś
Salceson 2012-03-24, 15:11 1
jak czasami was wszystkich czytam to się zastanawiam co tu robię przeglądając ten portal i płaczę...
Zgłoś
dwakilo 2012-03-24, 15:26 1
Biedny Jacek. A mógł się uczyć...

"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
Zgłoś
Matuch90 2012-03-24, 15:27
khccc napisał/a:

ci co piszą że dali mu butelki żeby je oddal za 8 centów po sztuce jesteście delikatnie jebnięci. Ogarnij reklamę naprawdę nie trzeba znać innych jeżyków żeby zobaczyć ze gość wysyła smsa z kodem z butelki żeby wygrać wyjazd na euro 2012 w tym przypadku wyjazd do domu.

Sam jesteś delikatnie jebnięty. Wiesz co to ironia ?
Zgłoś
haqer 2012-03-24, 15:29
Aż się moje chamskie serce kurwa wzruszyło ;/
Zgłoś
Carol 2012-03-24, 15:43 1
soqman napisał/a:

jeszcze kurwa nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/
Lata wyrzeczeń, upokorzeń, ciężkiej pracy z dala od rodziny. A wszystko to dlatego, że w krainie "mlekiem i miodem płynącej", Polską zwaną, nie dałby dziecku szans na dobre wykształcenie i lepszą niż własna przyszłość

Też mnie wkurza to co się dzieje w Polsce, ale do cholery to co piszesz to zwykłe kłamstwo. Póki co to szkoła jest tu za darmo. Co do poziomu nauczania to poważne kierunki mają niezły poziom jeśli chodzi o wykładowców i sposób nauczania. Byłam na wymianie w Holandii i w Niemczech i widziałam jak to tam jest. Oprócz drogiego sprzętu, który i tak stoi i się kurzy to nauczanie jest tam gorsze. Większość prac wykonuje się w grupach, a to jest dla mnie bzdura. Później nie potrafią czegoś zrobić od początku do końca.
Zgłoś
P................y 2012-03-24, 15:48
soqman napisał/a:

Pierdolisz jak to nie ciężko. Myślisz, że ja tutaj pracując w Polsce mam zajebiście! Te Twoje lata wyrzeczeń, upokorzeń... mam codziennie, tylko, że rodzina blisko a co miesiąc kurwa ta sama nędzna wypłata ale jakoś człowiek daje radę i kształci dzieci a nie płacze jak pizduś jak to mu źle...
Zgłoś
mefe 2012-03-24, 16:02 1
KurwaRomantyk napisał/a:

Tacy ludzie nazywają się "frajerzy".

Powiedz to swoim rodzicom. Chyba że oni tez są imigrantami i szorują gary dla brytoli.
Zgłoś
Halibut 2012-03-24, 16:13 1
soqman napisał/a:

Jeśli uważasz, że w Polsce wykształcenie idzie w parze z zarobkami to się grubo mylisz.
Aha i nie mówie tu o socjologiach, psychologiach, zarządzaniach i innych gównach bo to hobby a nie wykształcenie.
Zgłoś
soqman 2012-03-24, 17:11
Halibut napisał/a:

soqman napisał/a:

jeszcze k***a nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/

Jeśli uważasz, że w Polsce wykształcenie idzie w parze z zarobkami to się grubo mylisz.
Aha i nie mówie tu o socjologiach, psychologiach, zarządzaniach i innych gównach bo to hobby a nie wykształcenie.

Prostowoczy napisał/a:

pie**olisz jak to nie ciężko. Myślisz, że ja tutaj pracując w Polsce mam zajebiście! Te Twoje lata wyrzeczeń, upokorzeń... mam codziennie, tylko, że rodzina blisko a co miesiąc k***a ta sama nędzna wypłata ale jakoś człowiek daje radę i kształci dzieci a nie płacze jak p*zduś jak to mu źle...

@Halibut
Jeśli chcesz chłopczyku rozsądnie zarabiać, to same studia nie wystarczą. Potrzeba jeszcze w chuj kursów, ze 3 języki. A skąd chłopczyku weźmiesz pieniążki na dodatkowe kwalifikacje? Rodzice pracujący za granicą (przynajmniej część) naprawdę pomaga swoim dzieciom przede wszystkim finansowo. Dlatego nie płacz, że płacą ci chujowo jak ani me ani be w obcym języku, a do tego nic ponad umiejętność ściągania ze studiów nie wyniosłeś.

@Prostowoczy
Jeśli pracujesz w Polsce za grosze i ledwo wiążesz koniec z końcem, to tym bardziej powinieneś docenić poświęcenie rodziców, którzy żeby ułatwić dzieciom przyszłość, zdecydowali się na ciężkie rozstania. To jest dopiero prawdziwe rodzicielskie poświęcenie

Dodatkowo napisałem, że zwiększa to szansę, a nie że na pewno będzie dzieciom lepiej
Zgłoś
Szpadel_22 2012-03-24, 17:18
kurwa.... dali mu butelki żeby wysłał z nich kod i wygrał wyjazd do Polski.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów