Filmik ten to reklama coca coli w Hiszpanii i któtko mówiąc przedstawia on życie biednego Polaka, ktorego Hiszpanie z chęcią wyślą do Polski...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
jeszcze kurwa nie widziałem reklamy, która w tak głęboki sposób opisuje żywot Polaka na emigracji. Ba! nawet filmów takich nie robią :/
Lata wyrzeczeń, upokorzeń, ciężkiej pracy z dala od rodziny. A wszystko to dlatego, że w krainie "mlekiem i miodem płynącej", Polską zwaną, nie dałby dziecku szans na dobre wykształcenie i lepszą niż własna przyszłość
kto pracował za granicą, powinien widzieć o czym mówię
Lata wyrzeczeń, upokorzeń, ciężkiej pracy z dala od rodziny. A wszystko to dlatego, że w krainie "mlekiem i miodem płynącej", Polską zwaną, nie dałby dziecku szans na dobre wykształcenie i lepszą niż własna przyszłość
kto pracował za granicą, powinien widzieć o czym mówię
Reklama zajebista!Piwo jak najbardziej!
gdyby nie motyw z zasrana pilka dalbym piwo
reklama lepsza niz ostatnia dziewczyna ktora robila mi loda
alipiccolo napisał/a:
Filmik ten to reklama coca coli w Hiszpanii i któtko mówiąc przedstawia on życie biednego Polaka, ktorego Hiszpanie z chęcią wyślą do Polski...
Jakby zrobili reklame, że Polak jest chory i mu wszyscy dają leki to byś gadał, że chcą go wykończyć? Kurwa. Normalna reklama, że ludzie chcą pomóc komuś kto ma gorzej. Jest z dala od rodziny.
okanslig napisał/a:
Te butelki pod koniec mu dali, zeby sobie sprzedal?
Kurwa chyba pomyliłem serwisy z samosią.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów