18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Życie jak w Madrycie
alipiccolo • 2012-03-24, 8:48
Filmik ten to reklama coca coli w Hiszpanii i któtko mówiąc przedstawia on życie biednego Polaka, ktorego Hiszpanie z chęcią wyślą do Polski...
Zgłoś
miguel1910 2012-03-24, 18:00 2
Wy to serio jesteście niekumaci, bez znajomości języka można ogarnąć ale akurat znam hiszpański i tam na końcu gość mówi "El futbol nos da oportunidad para ser mejores co znaczy - piłka nożna daje nam szansę stania się lepszym (człowiekiem) czyli dali mu swoje butelki, żeby wygrał podróż do Polski (na plakacie napisane jest - wygraj wycieczki do Polski, a obok logo Euro). Nic dziwnego, że w Polsce nie możecie znaleźć pracy i narzekacie jak rozszyfrowanie prostej reklamy sprawia wam tyle problemów...
Zgłoś
BoomShakaLaka 2012-03-24, 18:49 1
w pełni zgadzam sie z tym co pisze soqman. Może i szkoły w Polsce są darmowe, ale nie da sie pogodzic w pełni nauki na dobrym kierunku i pracy pozwalającej na przeżycie.

Jeśli chodzi o poświęcenie osob, które dla dobra rodziny emigrują, to nawet sobie nie wyobrażacie jak jest ono wielkie. Pomyślcie jak to jest gdy przez 20 lat widujecie rodzine raz na 2 miesiace...
Zgłoś
ilovesmashing 2012-03-25, 14:27
Nie przypomina wam kogoś ten facet?
Zgłoś
Bridgwater88 2012-03-25, 17:27
@soqman

sam mieszkam za granica i wiem o czym mowisz Polska Polska ale za to nasza Polska
Zgłoś
waldek21 2012-03-27, 19:50
BuryRabarbar napisał/a:

reklama lepsza niz ostatnia dziewczyna ktora robila mi loda

tak ci się marzy
Zgłoś
Wkurwiony_Zygfryd 2012-03-27, 19:53
Bożydar I Kozoglowy napisał/a:

Hah, gimbusy płaczą jak to w Polsce źle.
Powiem tyle, było się uczyć, było poprosić mamę i boga o trochę mózgu i z robotą i kasą nie ma problemów w Polsce. No, ale jak niewykształcony plebs narzeka, że za mało w McDonaldzie zarabia to niech idzie budować szalety miejskie zachodnim obywatelom, więcej miejsca dla nas

23 lata i niby wykształcenie większe niż średnie/zawodowe
Przyznaj się, że masz nadzianych starych którzy ustawili synka po maturze.

A co do samej reklamy to moim zdaniem Polak jest przedstawiany w bardzo dobrym świetle. Jako człowiek uczciwy, pracujący i tęskniący za rodziną/krajem. Za to sam Hiszpan jako jego pracodawca raczej nie bardzo. Świetna reklama miażdżąca stereotyp pijaka/złodzieja

Death solves all problems - no man, No_Problems.
Zgłoś
TheWatcher 2012-03-27, 20:10
qbsol napisał/a:

Biedny ,a kase na sms'y to ma.

On ma poprostu darmowa aplikacje Freeyah !
Zgłoś
Matiel 2012-03-27, 21:51
nie chodzi o to, że on biedny ale jak się już jedzie za granice to sama podróż kosztuje tak? więc po prostu trzeba pozapierdalać żeby się opłaciło wrócić. Poza tym zdjęcie syna i te spojrzenie na reklamę EURO. Pewnie by dzieciaka zabrał na mecz- ba może i go na to stać , ale rozsądny człowiek NAJPIERW zapewnia sobie jakiś byt, a dopiero potem rozpierdala kase na przyjemności.( ja wiem że dla niektórych gimbusów co to dzianych starych mają i trzy mieszkania w Warshaffce studenciakom odnajmują może wydac się niesamowite). Dlatego na doładowanie telefonu i smsy ma, a na wyjazd na Euro, by przy okazji Polskę zobaczyć i rodzinę to już niekoniecznie. Nie twierdzż, ze zaraz wygra i w ogóle szczęście i sielanka, bo to nieco naciągane ale o sam gest chyba chodzi, że w obcym kraju jednak ma jakiś życzliwych ludzi ( wydaje się jakoby znał bywalców tego baru).

A co do pierdolenia , że szacunek dla tych co tu zostali i w ogóle sobie radzą- fajnie, też spróbuje, ale nie zamierzam płakać i jęczeć jak tu źle tylko pojadę w pizdu i jeszcze dalej.

wszystko się kiedyś ułoży- 2 metry pod ziemią, w drewnianym garniturku
Zgłoś
soqman 2012-03-28, 8:25 1

A widzisz, wykształcenie średnie, studia w toku a nakładem 10-15 minut dziennie zarabiam prawie tyle co ty pewno byś chciał w 1 dzień po 8 godzinach.

Trzeba tylko umieć się ustawić i wiedzieć co robić, ale takim plebsom jak wy to do głowy nie przyjdzie

Nikogo nie obchodzi, że laske opierdalasz w 10-15 min i z tego żyjesz...
Zgłoś
.................. 2012-03-28, 8:31
soqman napisał/a:

Nikogo nie obchodzi, że laske opierdalasz w 10-15 min i z tego żyjesz...

Nie przesadzaj, niektórych może to zainteresować. To duży portal i wiele osób tu zagląda.
Zgłoś
soqman 2012-03-28, 14:29
Niеbieski napisał/a:

Nie przesadzaj, niektórych może to zainteresować. To duży portal i wiele osób tu zagląda.

Czyli sądzisz, że i wśród moderatorów też mogą być miłośnicy "męskiej miłości" lub jak to mówią normalni ludzie: "pedalstwa" ?
Zgłoś
.................. 2012-03-28, 14:35 1
soqman napisał/a:

Czyli sądzisz, że i wśród moderatorów też mogą być miłośnicy "męskiej miłości" lub jak to mówią normalni ludzie: "pedalstwa" ?

Odnosiłem się do ogółu, a normalni ludzie są kulturalni i nie używają zwrotów uznanych za obraźliwe.
Zgłoś
soqman 2012-03-28, 20:25

Nie mierz wszystkich miarą swoich rodziców.

@ Bożo Baranogłowy...
jak masz 15 lat i jesteś w gimnazjum albo dopiero co cię wypuścili na studia, a twoja najmocniejsza odzywka zaczyna się od: "Twoja Stara" "Twój Stary" bo ci ktoś napisał że laski robisz to wypierdalaj gównojadzie lepiej do psychologa

Ewentualnie odejdź od komputera i wróć z matką

No i się kurwa przez takiego szczyla uniosłem niepotrzebnie
Zgłoś
.................. 2012-03-28, 20:32
soqman napisał/a:

No i się kurwa przez takiego szczyla uniosłem niepotrzebnie

Ano ano, szkoda zdrowia na niego. Poza tym uważaj co piszesz na przyszłość:

sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm
Zgłoś
jakubek230 2012-06-24, 20:17
Też mnie wkurza to co się dzieje w Polsce, ale do cholery to co piszesz to zwykłe kłamstwo. Póki co to szkoła jest tu za darmo. Co do poziomu nauczania to poważne kierunki mają niezły poziom jeśli chodzi o wykładowców i sposób nauczania. Byłam na wymianie w Holandii i w Niemczech i widziałam jak to tam jest. Oprócz drogiego sprzętu, który i tak stoi i się kurzy to nauczanie jest tam gorsze. Większość prac wykonuje się w grupach, a to jest dla mnie bzdura. Później nie potrafią czegoś zrobić od początku do końca.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów