Jeśli chodzi o poświęcenie osob, które dla dobra rodziny emigrują, to nawet sobie nie wyobrażacie jak jest ono wielkie. Pomyślcie jak to jest gdy przez 20 lat widujecie rodzine raz na 2 miesiace...
reklama lepsza niz ostatnia dziewczyna ktora robila mi loda
tak ci się marzy
Hah, gimbusy płaczą jak to w Polsce źle.
Powiem tyle, było się uczyć, było poprosić mamę i boga o trochę mózgu i z robotą i kasą nie ma problemów w Polsce. No, ale jak niewykształcony plebs narzeka, że za mało w McDonaldzie zarabia to niech idzie budować szalety miejskie zachodnim obywatelom, więcej miejsca dla nas
23 lata i niby wykształcenie większe niż średnie/zawodowe
Przyznaj się, że masz nadzianych starych którzy ustawili synka po maturze.
A co do samej reklamy to moim zdaniem Polak jest przedstawiany w bardzo dobrym świetle. Jako człowiek uczciwy, pracujący i tęskniący za rodziną/krajem. Za to sam Hiszpan jako jego pracodawca raczej nie bardzo. Świetna reklama miażdżąca stereotyp pijaka/złodzieja
Death solves all problems - no man, No_Problems.A co do pierdolenia , że szacunek dla tych co tu zostali i w ogóle sobie radzą- fajnie, też spróbuje, ale nie zamierzam płakać i jęczeć jak tu źle tylko pojadę w pizdu i jeszcze dalej.
Nikogo nie obchodzi, że laske opierdalasz w 10-15 min i z tego żyjesz...
Nikogo nie obchodzi, że laske opierdalasz w 10-15 min i z tego żyjesz...
Nie przesadzaj, niektórych może to zainteresować. To duży portal i wiele osób tu zagląda.
Nie przesadzaj, niektórych może to zainteresować. To duży portal i wiele osób tu zagląda.
Czyli sądzisz, że i wśród moderatorów też mogą być miłośnicy "męskiej miłości" lub jak to mówią normalni ludzie: "pedalstwa" ?
Czyli sądzisz, że i wśród moderatorów też mogą być miłośnicy "męskiej miłości" lub jak to mówią normalni ludzie: "pedalstwa" ?
Odnosiłem się do ogółu, a normalni ludzie są kulturalni i nie używają zwrotów uznanych za obraźliwe.
Nie mierz wszystkich miarą swoich rodziców.
@ Bożo Baranogłowy...
jak masz 15 lat i jesteś w gimnazjum albo dopiero co cię wypuścili na studia, a twoja najmocniejsza odzywka zaczyna się od: "Twoja Stara" "Twój Stary" bo ci ktoś napisał że laski robisz to wypierdalaj gównojadzie lepiej do psychologa
Ewentualnie odejdź od komputera i wróć z matką
No i się kurwa przez takiego szczyla uniosłem niepotrzebnie
No i się kurwa przez takiego szczyla uniosłem niepotrzebnie
Ano ano, szkoda zdrowia na niego. Poza tym uważaj co piszesz na przyszłość:
sadistic.pl/zaostrzenie-kar-za-obrazanie-uzytkownikow-vt76102.htm
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów