📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja bym tam przetrwał, żyłbym w lodówce, ustawił na -1 i bym mógł się chociaż tam wykąpać
Idzie się przyzwyczaić. Na tej samej zasadzie murzyny na sawannie się dziwią jak my żyjemy w miejscu gdzie pada śnieg
a propos "przesrane" ciekawe jak u nich jest siknąć pod murem albo wysrać się na dworze...
pewnie bym nie przetrwał i właśnie dlatego tam się nie wybieram.
Kurwa. Pierwsze słowa z filmiku: " minus funfunfunfynściśpys minus szichcys krat".
Ja bym tam nie wytrzymał. Zanim przyniesiesz piwo ze sklepu do domu to zdąży zamarznąć.
U nas -10 i połowa ludzi nie może swoich rupieci odpalić, a tam -55 i sobie popierdalają samochodami..
dobre. von Paulus też nie dawał sobie rady w zimie
duże znaczenie ma wilgotność powietrza no i wiatr - nieraz tak było że przy -1 stopnia trząsłem się cały bo tak napierdalało mrozem, a innym razem przy -18 lub mniej czułem zimno lecz dało się spokojnie wytrzymać nawet bez trzęsienia się
Ok, ale -55 na zewnątrz nie jest wszędzie zawsze. Codziennie nie wychodzisz na dwor, a w takich miejscach to chyba w pilke nie pokopiesz
Jeśli mieszkasz jak zwierz na dworze to byś tygodnia nie przeżył nawet przy -5.
@Fatum93
dopiero co wrzuciłeś chujową opowieść o parkingu,kauflandzie i telewizorze a teraz wrzucać jakieś niemieckie gówno?To chyba nie jest twój najlepszy dzień synek
dopiero co wrzuciłeś chujową opowieść o parkingu,kauflandzie i telewizorze a teraz wrzucać jakieś niemieckie gówno?To chyba nie jest twój najlepszy dzień synek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów