Generalnie nie lubię tych pseudo-życiowych chujstw jakich pełno na innych serwisach, ale Żołądkowa Gorzka ładną myśl wrzuciła na swoim fb
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
a nie mogło to na tym fb zostać tylko dalej w świat iść?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
dlatego też otwieram 9te piwko
Alkohol to straszne gówno. Otępia i niszczy to już upadłe społeczeństwo. JEBAĆ!!!
Generalnie alkohol to zło, ale raz na jakiś czas "strzelić gola pod rock'n'rolla" to dobra sprawa.
Aha, czyli wg. autora człowiek albo pije w piątki i wstaje z kacem w soboty, albo cholernie się nudzi? POZDRO
Alkohol, papierosy, sex, narkotyki, adrenalina ... najlepsze smaki życia a Wy mówicie że gówno.. to jak dla was przyjemnością jest stukanie w klawiature albo posuwanie scrolla to gratuluje
nie wiem w jakim wieku jestesie ja sie tak rozjebalem ze caly tydzien mam alkohol sex(nie odziennie z raz w tygodniu) (nie licze reki ) no i ogolnie ... ps swoj biznes na budowlanke odradzam
hanys_ napisał/a:
Alkohol, papierosy, sex, narkotyki, adrenalina ... najlepsze smaki życia a Wy mówicie że gówno.. to jak dla was przyjemnością jest stukanie w klawiature albo posuwanie scrolla to gratuluje
Największym gównem jest twój tok myślenia, a jeszcze większym osoby, które przyznają Ci rację. Mam nadzieję, że to pijański bełkot i niedługo wytrzezwiejesz albo pojebały Ci się okienka z forum GTA w topiku z recenzja najnowszej wersji gry. Niech te myśli wyparują z Ciebie tak jak alkohol, jeśli wyparuje tylko to drugie, to masz przejebane.
Do wszystkich "moralnych i prawych" u góry - oczywiście, mój tryb życia opiera się na napierdoleniu w każdym wolnym dniu, ponadto jestem społecznym zerem proponuję wam pierdolnięcie się w głowę czymś tępym i ciężkim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów