Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:15
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
S................n 2014-03-15, 22:36 9
j-t-t-s napisał/a:

Być może takie samochody powinny wywoływać takie reakcje...
Ja widząc nowego merca/jaguara/proshe itd. Zawsze myślę:

"Spalić to gówno razem z tą pizdą/chujem w środku."

Niestety jak na razie pocieszam się tylko wodzeniem kluczami po karoserii.

Po prostu jesteś typowym cebulakiem.
Zgłoś
PoMaluchu 2014-03-15, 22:39
@ j-t-t-s, raz komuś po pijaku kilkanaście lat temu porysowałem samochód , stary fiat 126p i do dziś mam wyrzuty sumienia.
Mam samochód, opłacam go i pilnuje żeby taki frajer jak ja kiedyś mi go nie porysował, pomimo że ma już 15 lat.
Więc nie masz czym się chwalić.
Zgłoś
S................n 2014-03-15, 23:00 10
j-t-t-s napisał/a:

Taki samochód nie służy do przemieszczania się, nie jest efektem potrzeby, nie jest efektem konieczności... taki samochód służy tylko jednemu - popisowi, pokazaniu siebie i swojej "pozycji"...
A skoro ma temu służyć i ktoś oczekuje przez to reakcji typu - podziw, zawiść... to pokazuje mu swoją reakcję.

Czytając tą wypowiedź zastanawiam się, czy do ubioru podchodzisz w podobny sposób. Chodzisz odziana w jakąś szmatę, worek na ziemniaki? A może nago? Przecież ubiór też ma służyć a nie wyglądać ładnie, tak więc po co robić jakieś nowe fasony spodni czy spódnic?
Zgłoś
crystaldragon 2014-03-15, 23:34 4
Dziwicie się ? biorąc pod uwagę skalę korupcji zarówno w stopniach gmin jak i na wyższych szczeblach, absurdalnie wysokie ceny przetargów, brak inwestycji spowodowanych absurdalnie wysokimi podatkami utrzymującymi niewydolne przesiąknięte korupcją instytucje jak Zus (widzieliście ich budynek ?). Pieniądze są masowo roztrwaniane a układziki ręka rękę myje powodują że korupcji nie da rady zatrzymać.

A to wszystko sumuje się w stale obniżającą stopę życia przeciętnego kowalskiego który uczciwie ciężko pracuje na głodowych pensjach (połowe zabiera mu państwo).

U Szwabów nie ma takiej kradzieży bo politycy myślą o tym co będzie za 20 lat a nie to co u nas byle do następnej kadencji byleby dopchać się do koryta i rozkraść ile się da.
Tak, już biorę maść na ból dupy.
Zgłoś
koliberk 2014-03-16, 0:23 1
piękne E63 2014
Zgłoś
rzub3r 2014-03-16, 0:39
To złom i szrot jest, okraszony znaczkiem który kiedyś coś znaczył.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-03-16, 0:52
Polska rzeczywistość:
• na parkingu wycyckana droga fura i w kieszeni drogi telefon - żeby pokazać sąsiadom jak się zajebiście powodzi
• zapłacił ratę kredytu i w domu "wodzionka" - suchy chleb i wody szklonka

♦ albo stoi fura bo nakradł

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
WalniętyKnur 2014-03-16, 1:03
I choć na granicy bólu dupy, bardzo często niestety jest tak, że polski przechodzień ma rację. Nic to, że ktoś nie płaci należności, gdy ja płacę, przy czym gdybym nie zapłacił, od razu bym miał inspekcje wszelkiego rodzaju i kary umowne z odsetkami, nic to, że w ten sposób, jadąc po bandzie koleś zwany tu oszustem i złodziejem oszczędza i może sobie pozwolić na wypasione auto. Nie mogę go skrytykować, oskarżyć (mając oczywiście bezsprzeczne dowody) o złodziejstwo, bo zaraz jestem cebulak.
Zgłoś
Bembols 2014-03-16, 1:07
Powinno być napisane w innej kolejności. Malejącej.
Tusk, polityk, oszust, złodziej, frajer.

Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś inteligencja pozaziemska jest to, że się z nami nie kontaktują.
Zgłoś
WalniętyKnur 2014-03-16, 1:09
Sova30 napisał/a:

Co cię kurwa obchodzi skąd kto ma takie czy inne auto, jest bardziej inteligentny niż ty to sobie zarobił i kupił, albo dobrze wałki kręci czy dobrze kradnie i chuj ci do tego matole.

Jak ktoś, przykładowo sąsiad Ci ukradnie Twoje super auto, to chuj Cie powinno obchodzić, skąd je ma i nagle zaczął się podobny do Twojego skradzionego rozbijać po mieście. Dobrze kradnie.

Nie podzielam poglądów lewackich debili, którzy na przykład demolują witryny drogich sklepów z ciuchami, bo przecież ciuch prawem nie towarem, ale jeśli już w ten sposób się bawimy, to przynajmniej na równych podstawach, a nie na kombinatoryce stosowanej.

j-t-t-s napisał/a:

Spokojnie jak na razie mam na liczniku tylko ze dwa compressory i 5-6 prosche Cayenne (5 lub 6 bo wydaje mi się, że jedna z nich się powtórzyła po malowaniu). W/g mnie należy im się, niezależnie od tego kto jest właścicielem i jak dostał to czym jeździ.

Taki samochód nie służy do przemieszczania się, nie jest efektem potrzeby, nie jest efektem konieczności... taki samochód służy tylko jednemu - popisowi, pokazaniu siebie i swojej "pozycji"...
A skoro ma temu służyć i ktoś oczekuje przez to reakcji typu - podziw, zawiść... to pokazuje mu swoją reakcję.

co za...
Zgłoś
ed3k 2014-03-16, 1:21
Pure "ból dupy".
Zgłoś
modyf 2014-03-16, 1:42
Po prostu w niemczech możesz na takie auto zarobić uczciwą pracą, u nas musisz cokolwiek zakombinować. Nie od razu musisz być złodziejem, ale chociaż z ZUSem, Vatem, podatkami no MUSISZ.

Miałem swoją firmę, szło zajebiście, jak parę razy musiałem ponad 20k podatku zapłacić to szybciutko zacząłem faktury na wszystko brać i zakupy na siłę robić. W tym kraju nie da się inaczej, zeżrą cię z kopytami. Nie można tak, że zarobiłeś i fajnie, masz i sobie odłóż. Musisz na siłę koszty robić bo inaczej ci zabiorą i tyle.

Więc chyba nie do końca jest to tylko nasza polska mentalność, wrodzona zawiść i nieuczciwość, kombinatorstwo. Po prostu takie mamy prawo.

@Sova30 no nie do końca. Znam sporo osób, które jeżdżą 'prywatnymi' furami kosztującymi grubo ponad 100 000. Zresztą, luksusowe fury po 100k ? tak z 4-5 razy bym granicę podniósł. Znajomy parę dni temu zwykłe Volvo v70 kupił za ok 200k. A szczyt luksusu to to chyba nie jest I żeby taki zakup zrobić, wystarcza całkiem nieduża firma transportowa, a całe kombinowanie polega na tym, że musi być w dizlu, bo jak się do kilku ciężarówek własny dystrybutor (bo nie publiczna stacja nawet) ma, to zawsze taniej
Z drugiej strony znam przypadki wożenia paliwa od ruskich, specjalnie żeby się corvettą po mieście pokręcić.
Zgłoś
d................t 2014-03-16, 1:44
Nie wiem, czemu tak się przejmujecie komentarzami jakieś trolującej zatęchłej cipy, a raczej tępawego chuja - pedała podającego się za równie tępą pizdę.
W sumie nie banowałbym tego gówna, bo jakby nie patrzeć jest trochę zabawy, z tym że, do licha, nie wierzycie chyba, że ktokolwiek spłodził taką spierdolinę?
No chyba, że tak jak w jakimś starym dowcipie: kurwa i ormowiec.

@ j-t-t-s
To nie było o Tobie!
Zgłoś
modyf 2014-03-16, 1:48
Generalnie mnóstwo ludzi ma kasę w tym kraju, bo umówmy się - żeby mieć zauważalnie wyższy poziom życia wystarczy 20-30k miesięcznie zarabiać. A takich ludzi jest w chuj i zarówno własne interesy prowadzą, jak i po prostu wyższe stanowiska w większych firmach mają (ale ci raczej mniejszość stanowią)...

Aczkolwiek, spora również grupa z leasingami kombinuje i RS6 jako pomoc drogową sprowadza.
Zgłoś
Choroba 2014-03-16, 3:57
Luksusowe auto za 100tyś zł?
Tyle to potrafi gulf, passiak, mondeo, albo nawet i zwykły fiat kosztować.

Rożnica jest taka, że przeciętny szwab pracuje na auto za 25tyś € jakieś 2 lata. Jak ma pracującą żonę to jeszcze pojedzie na wakacje do ciepłych krajów, utrzyma dom, rodzinę i coś zaoszczędzi. Adolf może pozwolić sobie na nawet 5litrów pod maską bo benzynka w szwablandii jest ponad 3ktornie tańsza niż w Polsce.
Polaczek chcący się pokazać popracuje sobie ze 5-7 lat, o ile będzie odkładać sumienie, przy czym zdecyduje się zapewne na podstawową jednostkę bo mało pali. Że nie daje funu i rozpędza się do 100km/h w przeszło 15sec to swoją drogą. Benzyna droga, więc gaz i jazda, albo mały silnik i pokazy przed sąsiadami.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów