Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
T................h 2014-03-16, 7:16 1
piratcv90, piwo za ten obrazek. Wczoraj sobie ciężko ide do piwko i słysze, że jedzie coś z dużym silnikiem. Wychyla sie grand cherokee i bulgocze V8, tylko dźwiek jakiś taki dziwny. Po jego przejeździe wszystko stało się jasne. Kogoś nie stać na benzyne do takiego samochodu i go zagazował...
Zgłoś
Corradolicious 2014-03-16, 8:37
ment200 napisał/a:

piratcv90, piwo za ten obrazek. Wczoraj sobie ciężko ide do piwko i słysze, że jedzie coś z dużym silnikiem. Wychyla sie grand cherokee i bulgocze V8, tylko dźwiek jakiś taki dziwny. Po jego przejeździe wszystko stało się jasne. Kogoś nie stać na benzyne do takiego samochodu i go zagazował...

A od kiedy to obecność gazzzzzu zmienia brzmienie silnika/wydechu?
Zgłoś
flyzupan 2014-03-16, 9:44
nawdychaj sie gazu to zobaczysz
Zgłoś
sieniac1993 2014-03-16, 9:52
"osiągnął coś w życiu"???? Byłeś w niemczech? Tam co trzecie auto to nowy Mercedes, BMW czy Audi, a przeciętny niemiec nie musi ciułać pół życia na taki samochód bo albo w ciągu roku, dwóch lat sobie na niego odłoży albo weźmie kredyt, którego nawet nie odczuję to po pierwsze, a po drugie to są mega chciwe i zakłamane kurewy dlatego jebiesz bzdury i żaden by w ten sposób nawet nie pomyślał. Chujowe pozdrawiam.
Zgłoś
fejk66 2014-03-16, 10:20
Z racji ze pracuje na stacji zdarzylo mi sie zagazowac Porshe Cayenne, Mercedesy klasy S, Jeepy z silnikiem V8 5.6l, tu juz padaly rekordy bo facet tankowal 121l gazu. Po co gazowac takie samochody skoro włascicieli stać na to by tankowac benzyne?
Zgłoś
las84500 2014-03-16, 10:31
up - a co za różnica czy podjedzie na stację raz czy 5 razy? Nawet jak się bujałem starą Toyotą to w większości przypadków lałem do pełna PB i zawsze budziło to emocje skutkujące pytaniem czy chcę fakturę. Co mam wyjeździć to wyjeżdżę, a nie będę ciułać pod dystrybutorem po 20 zł, co wcale nie jest rzadkim widokiem nawet jak ktoś podjeżdża lepszym autem. Za to wtedy wiele mówi o właścicielu. Po za tym rozumiem gaz w dużych pojemnościach, a zwłaszcza w amerykanach jak jakieś Voyagery czy Jeppy z V8 bo tam naprawdę gaz zrobi konkretną różnicę jak ktoś jeździ tym albo dużo, albo ciężko. Koło mojej pracy jest baza małej firmy zajmującej się robotami drogowym. Tabor to parę 4-osiek, jakieś Tatry i Kamazy, spychy i koparki. Ich główny mechanik sprawił sobie kiedyś właśnie takie Cherokee z lat 90 i V8 za 9 tys. bo raz, że jak ma pojechać na naprawę w teren to niemal wszędzie tym wjedzie (a wcześniej miał starego żółtego Opla Combo, który zawsze wyglądał jakby wracał z Camel Trophy), gratów nawali, jak trzeba to i coś szarpnie. W terenie ładnie to potrafi łyknąć więc rzecz jasna jeździ w gazie. Też powiesz, że jak jeździ Cherokee w gazie to powinno go stać na benzynę?

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
fejk66 2014-03-16, 10:42
Pracownik zawsze pyta o fakture bo taki ma obowiazek i nie patrzy czy Ty lałes gaz, olej, benzyne, czy kupiles płyn do spryskiwaczy. Wiec to ze lałeś do pełna PB wcale nie robi z Ciebie burżuja bo o fakture spytali. Pewność jesli chodzi o wystawianie faktury to ma sie wtedy jeśli facet podjezdza tirem i tankuje w niego 500l oleju za 2700zł. O to 121l gazu w Jeepie V8 chodzilo że zwykle butle maja po 40-50l pojemnosci. Pozatym po co gazowac V8? Tak samo facet zajezdza tym Porshe, na łbie RayBany za 600zł i gaz tankuje bo taniej
Zgłoś
las84500 2014-03-16, 10:44
Tu się zgodzę bo Porsche, czy Imprezy STI/Lancery Evo, lub jakieś RS6 w gazie wywołują we mnie trudno powstrzymywane salwy śmiechu.

Angel! Możesz się pierdolić z tymi ostrzeżeniami jebany hipokryto!
Zgłoś
jazda123 2014-03-16, 11:14
Tania socjotechnika oszołoma z PO.Według obrazka każdy zazdrośnik i nieudacznik jest przeciwnikiem Tuska.. jak % spadają w dół to śmiesznymi obrazkami z kwejka może coś uda się ugrać.
Zgłoś
c................x 2014-03-16, 11:24
Wyznacznikiem luksusu byłby Bentley, Lambo, Ferrari czy Bugatti. To na obrazku to zwykły Merc, już po wdrożeniu cudnych pomysłów marketingowców, które zakładają m.in. że auto posypie się jak domki w Afganistanie po przekroczeniu magicznych 150 000 km. To raz.
Dwa, należało by trochę inaczej spojrzeć nie tyle na auto co na sytuację w naszym kraju.
Skoro szwab jadąc na śmieciarce w miesiąc zgarnie 2000E, a przeciętny Polak nie dostanie nawet 2000zł pomimo, że też jest w UE to coś jest nie tak - a trzeba zauważyć, że wspomniany wyżej Merc nie kosztuje nagle 4 razy mniej w naszej kochanej Polsce.
Osobiście to chuj mnie obchodzi, kto czym jeździ. Zwiedziłem trochę świata i poznałem trochę ludzi. Wiem, że nie trzeba mieć dr inż. przed nazwiskiem żeby spokojnie zapracować i odłożyć np. na nową E klasę nie tyrając przy tym całe życie, albo dając się ruchać przez banki. Z jednej strony nie dziwię się ludziom, którzy z taką zawiścią patrzą na właścicieli tych aut na polskich blachach. Z REGUŁY są to właśnie ci biedni szefowie, którzy miałczą jakie to wielkie koszty pracy, że potrzebna redukcja pracowników, niepłatne nadgodziny i finalnie: jak się nie podoba to znajdziemy kogoś innego za 1800netto.
Niech nikt mi nie pierdoli o latach komuny i potrzebie czasu, bo już od ładnych paru lat Polacy spierdalają do Czech ze względu na wiele lepsze warunki płacy.
Zgłoś
M................x 2014-03-16, 12:37
gordonviet napisał/a:

O ile się nie myle to CLA i nowy kosztuje coś około 25000 burro, więc aż taki wielki sukces to nie jest;)
A co do obrazka - szczera prawda.

Mylisz się bo to E-klasa, po 19 calowych felgach, takim lakierze, lampach led można poznać, że nie jest to podstawa, nowy taki kosztuje 250 tyś zł i więcej, czemu zakładać, że ktoś kupuje podstawową wersje? To największa głupota, Merce, BMW, Audi często nawet klimatyzacji nie mają za 100 tyś zł, trzeba być konkretnym debilem aby kupić auto z wyposażeniem matiza za taką kasę, już lepiej dołożyć 20-30 tyś i mieć fajne autko.
Zgłoś
spiepszaj_dzbanie 2014-03-16, 17:06 1
las84500 napisał/a:

a nie będę ciułać pod dystrybutorem po 20 zł, co wcale nie jest rzadkim widokiem

Ja tam wolę ciulać do pełna za 20, chyba że jadę gdzieś dalej.
Też kiedyś się zdziwisz jak wsiądziesz rano, a w baku była Amba Fatima - na szczęście nie musiałem wymieniać korka (bez kluczykowy, klapka na centralny), straty to ~10zł, a złodziejaszka pewnie strzelił jasny chuj jak wyssał ~2l.

katana wa bushi no tamashi
Zgłoś
gymfitnes 2014-03-16, 18:51
Trafione porównanie
Zgłoś
p................s 2014-03-16, 19:38
mercedesem to jeżdżą albo cyganie albo taksówkarze. Jedni i drudzy to złodzeje i lenie.
Zgłoś
koati5 2014-03-18, 21:28

To jest szablon poprawiony
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów