2 październik 2020, w mieście Samana (Dominikana), znaleziono zwłoki 68 letniego Kanadyjczyka, mieszkającego od 5 lat w El Panchito. Jego chłopak powiedział, że mężczyzna powiesił się na moście, wskutek depresji i nieporozumień rodzinnych.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Co ma wisieć, nie utonie
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Dobrze że maseczkę miał to na covida nie pierdolnie
Przeczytałem Żydowa depresja i oczekiwałwm materiału z II WŚ.
I will wear you like a condom.
mozna sie z niej dowiedziec co jest popularnego w wyszukiwarce google w danym czasie. akurat wklejam dla Polski ale mozna sie pobawic wybierajac inne hasła, inne kraje, inny zakres dat
wrzesień 2009 do grudnia 2012 to ostatni kryzys gospodarczy w PL
polecam strone: trends.google.pl/trends/explore?date=all&geo=PL&q=jak%20si%C4%...
mozna sie z niej dowiedziec co jest popularnego w wyszukiwarce google w danym czasie. akurat wklejam dla Polski ale mozna sie pobawic wybierajac inne hasła, inne kraje, inny zakres dat
wrzesień 2009 do grudnia 2012 to ostatni kryzys gospodarczy w PL
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
McQurwa napisał/a:
Pedał w maseczce wiszący na moście, czego tutaj chcieć więcej
Dwóch pedałów wiszących na moście
Jak jeden chłop rucha drugiego chłopa w dupę, to nie jest normalne. Ten pedał o tym wiedział i dlatego skończył swój marny żywot!!! Brawo
No to robimy Huśtu Huśtu. #huśtawka
ekshibicionista a mógł u siebie w piwnicy ! czegóż to nie zrobi się dla lajków na fejsie
Dziadek mojego znajomego miał ponad 80 lat i powiesił się w domu. Tak go rodzina psychicznie wykończyć
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów