Nie chce uzywać niecenzuralnych słow. Po prostu ręce i cycki opadają
Tak jak napisał kolega immortaldog- większość z was jest jak stary antyspołeczny dziad. bez znajomych i przyjaciół. Całe życie w 4 ścianach lub przed telewizorem z piwkiem i pilotem w ręku
Kursują tylko praca- samochód- dom
Narzekacie jakie to życie jest ciężkie? Nooo.
A oglądałeś ostatnio wiadomości?! Jakiś kretyn jechał ostatnio po autostradzie motocyklem!
hahahaha
Aż się zarejestrowałem żeby to skomentować
Jak to czytam dochodzę do wniosku ze polscy kierowcy to jacyś paranoicy
Połowę z nich powinni leczyć na oddziałach zamkniętych
haha. Boicie się motocyklistów jak nadjeżdżających ciężarówek
Tymczasem to pojazd jednośladowy który podczas kolizji z innymi nie ma żadnych szans. Zrozumcie to wreszcie. To czy on jedzie 50 czy 150 to jest jego sprawa- jego życie. Podniecacie się jakimś ćpunem który zaatakował/ sprowokował motocykliste. Moim zdaniem zasłużył na pożądny oklep. To co robił już grubo wykraczało poza prowokacje (pomijając fakt że pewnie nieźle był nadźgany)
Za dużo "trudnych spraw" naoglądaliście się na polsacie. Wrzućcie na luz. Szacun dla chłopaka który przeżył próbę zepchnięcia go z drogi albo uderzenie w "kamerzystę" od tyłu. Jestem pełen podziwu że wyszli z tego cało bo takie kolizje zazwyczaj kończą się tragicznie.
Wszedzie są "napinacze" (pewnie 85% komentujących ten post chociaż w ogóle się za takich nie uważają
)
Ludzie którzy za słuszną uważają tylko ta drogę którą sami podążają. Pakują wszystkich do jednego wora. Motocykliści to szaleńcy, kierowcy tirów to debile a politycy to złodzieje
haha. Jest jedna rzecz która całe życie im wychodzi
Narzekanie i pierdolenie głupot. Żal mi was. Życzę powodzenia i spokojnej starości
Może nakręcą kolejną serie "trudnych spraw", będzie co robić w następne wakacje