📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Szczere do bulu
"A w możu pływały sobie piękne, barwne i zwinne rybki robiąc 'ból, ból'...."
Jak wy możecie tak po prezydencie jechać??
Żartowałem,jebaci go hója
Żartowałem,jebaci go hója
Weź to wykasuj bo jak sie spełni i w 2041 nadal będzie prezydentem, tak chuj :/
Fejk, Komorowski ni mo "wonsow"
1PHrpYiTfkMC8UMaYqxBaPQ1yTtKN55KXM
tu mozecie wysylac mi btc na szampana, dzisiaj jak zwykle nocka w piekarni !
tu mozecie wysylac mi btc na szampana, dzisiaj jak zwykle nocka w piekarni !
Robicie ze swoich idiotów a potem sie dziwicie, że na debili wychodzą... eee do dupy z takimi Polakami.
wow lesniczy dziad komoruski ale bul
Gimbusiarnia już aktywna. Lepszy był wasz ukochany mlaskacz z PiSu, co wam tyle dał. Z tej radości tak wyjebaliście do UK na zmywanie garów
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów