📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Za pejsa dostającego wpierdol zawsze piwo. Choć tutaj na bank był powód.
Brooklyn. Tam jest pełno pejsatego gów...
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Za pejsa dostającego wpierdol zawsze piwo. Choć tutaj na bank był powód.
nie napisałem że nie było powodu tylko że powód nieznany...
A potrzebny jest powód?
Gościu ściągnął na siebie własnie wszystkie agencje świata. Zdechnie w piedlu pod tyloma zarzutami, że przez rok będą czytać akt oskarżenia...
a dookoła pejsiaste ziomki przygladają sie bezczynnie, nic się nie zmieniło od 39r.
Oj tam nie przesadzajcie, może poprostu był zdziwiony że mydło jakieś takie duże i się rusza to chciał przyjebać dla kontroli
Swoją drogą, ciekawe dlaczego furgonetki UPSa są tak zajebiście kanciaste...
Gdyby to bylo w Polsce, to juz prezydent z rzadem zapierdalaliby na kolanach do Jerozolimy, zeby laske robic w ramach przeprosin. Przy okazji przekazujac kilkadziesiat kamienic.
Ciężko nie trafić w taki nochal
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów