18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Tomikchomik1 2017-06-02, 0:00 1
Jedyny serial wirus jaki znalazłem, to coś o jakimś wirusie na pokladzie samolotu...ale to chyba nie to..
Zgłoś
adi_k0 2017-06-02, 0:04 11
Up, szukaj "The Strain" na torrentach.
Zgłoś
Whitey 2017-06-02, 0:13 1
Up, dokładnie "The Strain" z angielskiego
Zgłoś
kondzio63221 2017-06-02, 0:26 2
The strain to flaki z olejem tak swoją drogą.. Praktycznie to samo co the walking shit.
Zgłoś
Podporucznik_Bao_Bao 2017-06-02, 8:03 1
Kurwa jak was uczyłem, takim gównem od razu palimy w piecu
Zgłoś
Pankracy_Młot 2017-06-02, 15:25 1
@Tomikchomik to ten serial ,wirus to jebany starożytny wampir ,a przydupas na filmiku to jego "prawa ręka". Ogólne serial to kalka wielu innych, chociaż solidna.

Mam rację i morda lapsie!
Zgłoś
PierreDolish 2017-06-02, 17:47 1
Co ma znaczyć ten pagon 2/4? Lewy mówi, ze to Untersturmführer "Młodszy dowódca szturmowy", ale zamiana SS na 2/4 jakoś do mnie nie przemawia...
Zgłoś
zielony94 2017-06-02, 18:11 3
Zgłoś
spinaczel 2017-06-02, 19:01 2
Czy film tak dobry jak sama ta scena?

"Czlowiek ma sie rozwijac a nie byc hamowany przez obiekt ktory ma co innego miedzy nogami niz on"
Zgłoś
Nilfgardczyk 2017-06-03, 23:43
Mnie bardziej w tego typu filmach śmieszą stopnie które są zbyt wysokie i byle pet oprawca jest oficerem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów