Jakby ktoś nie wiedział, to oni linczują rdzennych mieszkańców na przejętej ziemi
Jakby ktoś nie wiedział, to oni linczują rdzennych mieszkańców na przejętej ziemi
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
wystarczy ogladnac 1 gora 2 filmiki z ostatnich kilku dni i twoj wewnetrzny adolf sie w tobie budzi
tak sie rodzi antysemityzm.
wystarczy ogladnac 1 gora 2 filmiki z ostatnich kilku dni i twoj wewnetrzny adolf sie w tobie budzi
Mądrego to aż miło posłuchać. Pozdrawiam i życzę odrobiny rozumu.
Mądrego to aż miło posłuchać. Pozdrawiam i życzę odrobiny rozumu.
Rosja sprzedaje rakiety/broń oraz czołgi do Iranu, USA sprzedaje te same gadżety Izraelowi. Bliski Wschód pogrąża się w chaosie wywołanym eskalacją konfliktu na linii Izrael - Palestyna i w efekcie ceny ropy z półwyspu lecą w górę - zyskuje na tym wskaźnik cen ropy WTI (USA) oraz URAL (RUS) - ceny wracają do stanu z 2019 r. (66-70$/bar) i za baryłkę są rzędu 68$/bar. Parę dni temu w wyniku ataków hakerskich (DarkSite - grupa składająca się z opłacanych rublami małolatów o lewicowych poglądach ) odcięto wschodnie wybrzeże USA od dostaw ropy z południa (Meksyk) co miało przycisnąć USA i podbić jeszcze bardziej ceny za ropę. Dodam tu tylko, że w USA ropa stanowi podstawę wszelkiego rodzaju przemysłu. Na drugim miejscu jest atom. Gaz ziemny i węgiel są daleko daleko w tyle - są bardzo nieopłacalne w USA.
Zabłysnąłeś, ale co to ma do tego filmiku?
Może to dlatego, że zostali zaatakowani przez Hamas ?
Może to dlatego, że prześladują i morduja miejscowych na ich własnej ziemi?
przejaw niecheci do okupantow mamy we krwi. warsaw saw the war.
youtube.com/watch?app=desktop&v=yHRuULJ97vQ&feature=emb_title&...
w 4:35 jedna z bardzo nielicznych szczerych zydowek, powiedziala otwarcie jak jest. szkoda ze nie odniosla sie do technik propagandowych, pewnie tez byoby ciekawie
Może to dlatego, że prześladują i morduja miejscowych na ich własnej ziemi?
Pytanie, kto ma większe prawa do tej ziemi? Palestyńczycy, Arabowie, czy Żydzi? Ważne jest kto był tam wcześniej, czy kto dłużej przebywał?
Większość komentarzy tutaj ma niewiele wspólnego z wiedzą i logiką. Można by je zastąpić krótkim "nie lubię Żydów".
Nie przestaje mnie zaskakiwać że polactwo nienawidzi arabów ale jak Palestyńczycy to wtedy nagle to są dobre araby
Hamas zaatakował Izrael a teraz zdz**ko że się żydy wkuriwli.
Nie przestaje mnie zaskakiwać że polactwo nienawidzi arabów ale jak Palestyńczycy to wtedy nagle to są dobre araby
Weź się jebnij w twój pusty łeb. Hamas to może i dla nas terroryści, ale w Palestynie bronią swojego kawałka Ziemi, który żydki w większości im już zabrali. Wiadomo, że militarnie nie mają szans bo USA sponsoruje jewUsa, ale chociaż nie dają się dymać i wygrać. To mniej więcej to samo co rosja i Ukraina, też się nakurwiają od kilku lat i każdy ma to w dupie dopóki nie ponoszą straty żydzi lub Amerykanie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów