18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 56 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Żydowska mądrość
BongMan • 2013-10-27, 2:52
Wytłumacz mi, Rebe, bo nie rozumiem: Przychodzisz po pomoc do biednego - pomaga ci jak tylko może. Przychodzisz do bogacza - udaje, że cię nie widzi. Czemu tak się dzieje?
- Spójrz, Abram, przez okno. Co widzisz?
- Sara z Ickiem idzie ze sklepu. Josel na bazar jedzie. Rapaport z Rywką rozmawia...
- Dobrze, Abram. A teraz spójrz w lustro. Co widzisz?
- Cóż mogę widzieć, Rebe. Siebie samego widzę.
- Widzisz, Abram - okno jest ze szkła i lustro ze szkła. Wystarczy dodać odrobinę srebra i już widzisz tylko siebie...

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
B................o 2013-10-27, 2:05 2
Całkiem zacny suchar.
Zgłoś
Yanuha 2013-10-27, 2:11 1
Rapaport z Rywką qrwa?
Zgłoś
Borsuczi 2013-10-27, 4:12 62
Minusem wszelakich mądrości jest to że ludzi mimo tego,że je znają nadal postępują jak postępują.
Ale że ta trafiona to jest piwko dla Rebe ekstra gazowane
Zgłoś
deritv 2013-10-27, 7:40 6
Stare jak kondomy w moim portfelu.
Zgłoś
Smutas 2013-10-27, 8:03
Bo biedny siedzi, nic nie robi i się nudzi, no to pomaga innym. A bogaty w tym czasie musi zapierdalać aby zarobić. No to kiedy ma pomagać?
Zgłoś
habumbabum 2013-10-27, 8:51 25
tak Smutas, na pewno jest właśnie tak jak mówisz. wszyscy bogacze w naszym na przykład kraju tak strasznie muszą się nazapierdalać żeby zarobić... politycy na przykład... oj, jaka strasznie ciężka praca... nie ma czas spojrzeć na maluczkich potrzebujących. no niestety.
Zgłoś
pawel55 2013-10-27, 9:03
I taka prawda, pieniądze niektórym przesłaniają mózgi
Zgłoś
giebeka 2013-10-27, 9:10
Idealnie na sadola... ;x
Zgłoś
faxiu 2013-10-27, 10:36
Znacie jakieś łatwiejsze Żydowskie imiona ? Chciałem opowiedzieć jednemu bogatemu chujowi co go na co dzień widuje a nie chce mi się imion uczyć
Zgłoś
sinda 2013-10-27, 11:22 1
Zgłoś
greesha 2013-10-27, 12:09 1

- Paulo Coelho
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów