Taka ichnia tolerancja
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Taka ichnia tolerancja
Jak piękny byłby świat bez tego nowotworu ludzkości... Ile mniej wojen, ile mniej niewolników, ile mniej oszustw i szwindli...
Żółta Kato prowokacja?
Żółta Kato prowokacja?
bo kurwa dobry zyd, to martwy zyd! z powrotem do pieca skurwysynow!
Manolito666 napisał/a:
Jak piękny byłby świat bez tego nowotworu ludzkości... Ile mniej wojen, ile mniej niewolników, ile mniej oszustw i szwindli...
jaki piękny byłby świat jakby nie było takich ludzi jak Ty, z wypranymi głowami.. ile mniej wojen, ile mniej niewolników, ile mniej hipokryzji.
jaki piękny byłby świat jakby nie było takich ludzi jak Ty, z wypranymi głowami.. ile mniej wojen, ile mniej niewolników, ile mniej hipokryzji.
Nie zesraj się pejsaty lewaku nasieniu szatana
Bambrych napisał/a:
Wyglądało jakby szli pod prąd w jakiejś pejsatej przechadzce.
Żółta Kato prowokacja?
wygląda na to, że specjalnie czekali, żeby powkruwiać..
Admin? Obsługa? Halo Halo
Borat miał rację, to robactwo nie ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów