📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
A na dalszym planie widoczny napis "RESPECT".
@majaczek - Nie jesteście naszą stolicą tylko niewychowanym bydłem mieszkającym w stolicy (a nawet zaryzykowałbym stwierdzenie "okupującym stolicę").
majaczek napisał/a:
jesteśmy waszą STOLICĄ i tyle w temacie
jestescie najwiekszym skupiskiem bydla i wsiurstwa
Jestem dumny, że nie pochodzę z Warszawy. Uważam, że mieszkańcy "stolicy" powinni mieć paszporty i wizy, żeby móc wyjeżdżać ze swojego mini państwa do Polski
jak to jest "żyleta" to ja od dwudziestu kurwa lat nauczam religii w szkole...
Niеbieski napisał/a:
Co to za gówno?
Jak dla mnie to filmik, chyba że strzeliłeś kleksiora i to luźne stwierdzenie
Darujcie sobie komentarze typu "jebane bydło warszawskie", "warszafka i wszystko jasne"
Kompleksy idźcie leczyć gdzie indziej.
Jakby to była drużyna z waszego miasta to byście morde cieszyli, a tak to głupie komenty zakompleksionych idiotów.
Prawda jest taka, że takie samo bydło jest i u was na stadionach.
Kompleksy idźcie leczyć gdzie indziej.
Jakby to była drużyna z waszego miasta to byście morde cieszyli, a tak to głupie komenty zakompleksionych idiotów.
Prawda jest taka, że takie samo bydło jest i u was na stadionach.
majaczek napisał/a:
jesteśmy waszą STOLICĄ i tyle w temacie
Warszawa zasługuje jedynie na tytuł stolicy buractwa, pozerstwa i wsiurów! Skupisko ludzi którzy wyżej srają niż dupę mają! Ich "kibice" najlepiej o tym świadczą. Banda łysych ciołków odważnych tylko w grupie i na stadionie!
Jak bluzgają na tą Warszawę, a tak na prawdę to 60% tego miasta to buraki z innych miast. Sami sobie ubliżacie : )
głąby... dlatego właśnie między innymi nienawidzę piłki nożnej i całej tej otoczki;/ sport narodowy... hahahhahahahahahahahha!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów