18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
BMWswap 2012-02-19, 16:14 11
a mnie Żyleta skojarzyła się tak:

Zgłoś
s................u 2012-02-19, 16:50 5
@up
dzieciak z poznania pojechał ultrasa z wawy... jakby się spotkali to ten z warszawy by nic nie zrobił, bo chłopiec z poznania by szedł za rękę ze swoją wychowawczynią
Zgłoś
Pilot_Tupolewa 2012-02-19, 17:29 7
Niеbieski napisał/a:

Co to za gówno?

Legia.
Widzę, że nazywasz rzeczy po imieniu.
Zgłoś
Powell 2012-02-19, 17:41 11
kurwa tyle już razy wypowiadałem się na temat Warszawy (jako rodowity Warszawiak a takim jestem i chuj mnie to czy ktoś wierzy czy nie) że nie będę się więcej razy powtarzał. Do przekazania mam jedno - pierdolę was zaszczane wsiury i wasze chuja warte zdanie. Bydło ze wsi zawsze tu się zjeżdżało i zjeżdżać się będzie za kasą a niestety wieśniaka ze wsi się wyciągnie ale wsi z wieśniaka już nie. A to co na Legii to inny temat. Żyleta nie jest jednoznaczna z kibolami a chyba lepiej żeby poleciały śnieżki niż coś innego? W Krakowie pewnie noże by leciały a Poznaniu ziemniaki... a jebał was wszystkich murzyński pies

matko bosko kochano
Zgłoś
BMWswap 2012-02-19, 17:42 1
pokornyGNO napisał/a:

Jestem dumny, że nie pochodzę z Warszawy. Uważam, że mieszkańcy "stolicy" powinni mieć paszporty i wizy, żeby móc wyjeżdżać ze swojego mini państwa do Polski

no właśnie. należy rozróżnić dwie podstawowe kwestie. gdybyś pochodził z warszawy, czyli urodził się tam to ok, jesteś warszawiakiem, ale ponad połowa mieszkańców Warszawy, nie jest warszawiakami tylko wieśniakami którzy się tam zjechali w pogoni za pieniądzem czyli tzw wyścig szczurów.
Zgłoś
mrowczas666 2012-02-19, 18:08 1
Na kolana chamy nie myte przed panami ze STOLICY. ha ha ha

mrowczas666
Zgłoś
c................a 2012-02-19, 19:36 1
różnica między zachowaniem kibiców Legii i Wisły: kibice Legii rzucili śnieżki jednorazowo podczas rozgrzewki przedmeczowej lub przerwy, a kibice Wisły rzucali śnieżki przez cały mecz, co spowodowało jego przerwanie na kilka minut i Wiśle grozi walkower. dziękuje dobranoc.
Zgłoś
adasio2326 2012-02-19, 20:14
Ja jebie skończcie tą kłótnie...
Zgłoś
Gibbon 2012-02-19, 21:20 3

1:00

Cała żyleta obciąga łódzkiego fleta.
Zgłoś
d................3 2012-02-19, 23:01
Czemu taki pojazd na Warszawę? o.O
Zgłoś
kadol7 2012-02-19, 23:02
haha, wszystko 4fun - nie spinajcie! przecież nie zabił go tą śnieżką ludzie...
Zgłoś
H................4 2012-02-20, 1:05
Kloccie sie dalej w imie jakichs idei, w imie wlasnego honoru, Hodujmy dalej nienawisc, dajmy taki przyklad mlodym, niech sie ucza. Pozniej placz ze nie wpuszczaja na stadiony, poniewaz przyjdzie banda nacpanych idiotow ktorzy pobija pierwszego lepszego kibica przeciwnej druzyny bo tak. Dalej, smialo ciekawe jak dlugo jeszcze...
Zgłoś
fij0lek 2012-02-20, 7:19
Beton jak chuj. W sumie nic strasznego się nie stało. Fakt śnieżką w mordę może zaboleć ale lepiej śnieżką niż koktajlem molotova jak w Grecji

f1j0lk3u5.blox.pl/html
Zgłoś
Giacore 2012-02-20, 11:16
Najlepsze są komentarze typu "wielbmy ich bo rzucili śnieżkami a mogli przecież zabić"
Zgłoś
Haters_gonna_hate 2012-02-20, 13:24
creepa napisał/a:

różnica między zachowaniem kibiców Legii i Wisły: kibice Legii rzucili śnieżki jednorazowo podczas rozgrzewki przedmeczowej lub przerwy, a kibice Wisły rzucali śnieżki przez cały mecz, co spowodowało jego przerwanie na kilka minut i Wiśle grozi walkower. dziękuje dobranoc.

Chłopie chyba meczu całego Legii nie oglądałeś ! Sędzia też wstrzymywał grę by przekazać siedziom technicznym że jak dalej będą się tak zachowywać kibice to mecz zostanie przerwany . Spiker kilku krotnie upominał . Pomimo tego przy powtórkach z akcji można było zaobserwować spadające śnieżki w kierunku piłkarzy Spartingu. Ogólnie nie pochwalam żadnej z strony ani kibiców Wisły ani Legii, kibice obu drużyn zachowywały się nie na miejscu ale jak to w Polsce już jest nagonka w mediach musi być że mamy najgorsze bydło a nie kibiców . Zirytowało mnie tylko to że ta medialna nagonka była ostatnio tylko na kibiców drużyny Wisły , a stołecznych kibiców oszczędzono .

Nie interesuje mnie kim jesteś, nie interesuje mnie czy umrzesz jutro czy za 100 lat, nie interesuje mnie czy jesteś chory czy zdrowy, czy jesteś kolorowy czy biały, wierzący czy nie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów