📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
ale jaja
Tak samo jak z kurwami, którym ktoś wyjedzie. I debil nie cofnie tego 1 metra, żeby kogoś puścić, tylko będzie stał, machał rękami i trąbił, bo on miał pierwszeństwo...
Tak samo jak z kurwami, którym ktoś wyjedzie. I debil nie cofnie tego 1 metra, żeby kogoś puścić, tylko będzie stał, machał rękami i trąbił, bo on miał pierwszeństwo...
To tak wygląda to wjeżdżanie po same jaja?
powiedziało się A, trzeba powiedzieć B. Konsekwentnie. Liczyłem na arbuza na asfalcie.
Obaj debile
Najechać na człowieka to kretynizm.
Robienie z siebie blokady na koło jeszcze większy kretynizm -.-
Najechać na człowieka to kretynizm.
Robienie z siebie blokady na koło jeszcze większy kretynizm -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów