📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Nadchodząca opona
- teraz popularne
Jedna z lepszych, o ile nie najlepsza miniaturka filmu jaką widziałam na tym forum.
Wojna jest przejebana ... to nie gra na monitorku ... a u nas wszyscy chcą wywołać wojnę elity, politycy, banksterzy, ue izrael usa, ukraina niemcy... nie dajcie się
Asuritta napisał/a:
Wojna jest przejebana ... to nie gra na monitorku ... a u nas wszyscy chcą wywołać wojnę elity, politycy, banksterzy, ue izrael usa, ukraina niemcy... nie dajcie się
Zabawne, bo w końcu się po kilkuset latach połapali, że mogą napuszczać swoich na swoich sącząc w domku oranżadkę wyciśniętą z głupiego motłochu, a nie stać w mundurku galowym na wieży zamku jako Car, Prezydent, Komisarz, czy inny Król, ryzykując wściekłość gawiedzi, która się w końcu połapała.
W USA już się dzieje jedna z ostatnich faz.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
cavern69 napisał/a:
Fajny ten dźwięk spadającego z nieba mięsa.
To strzały. Nie do łuku. Z broni palnej.
Taka sytuacja
Gonisz typa
On się wysadza
Dostajesz jego odłamkiem - akurat kutasem
Kto wygrał?
Gonisz typa
On się wysadza
Dostajesz jego odłamkiem - akurat kutasem
Kto wygrał?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów