📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebe dawno nie widziałem czegoś tak dobrego i jeszcze ta panika na końcu
Mówcie co chcecie ale dla mnie takie coś jest tylko oznaką zajebistej świeżości jedzenia które ktoś przygotuje.
Widać, że jeszcze kilka chwil temu to mięsko się zastanawiało po chuj gość nad nim trzyma tasak nad jego głową.
Widać, że jeszcze kilka chwil temu to mięsko się zastanawiało po chuj gość nad nim trzyma tasak nad jego głową.
Najlepsze że ta biedna dzicz nie rozumie co się dzieje To przerażenie na końcu. Lol.
Przemył świeżo ubite mięso słoną wodą. Wywołuje to drgawki na każdym mięsie
up
teraz kogoś wkręć no włóż tam ręke przecież widzisz, że nie żyje
teraz kogoś wkręć no włóż tam ręke przecież widzisz, że nie żyje
instynkt w ramach przetrwania wydał ostatni rozkaz wykonania tego co zostało w nerwach mięśni po ostatnim rozkazie z mózgu , dlatego kura też spierdala po odcięciu głowy, świnia zresztą też macha nogami bez głowy
To sano miałem na ostatniej wigilii z karpiem i co zrobilem? wyjebalem do kosza nie dalo sie go pokroic nawet po godzinie...
Jakby przyszyć ten łepek, to może nawet pobiegłoby dalej polować na ślimaki czy co tam żarło za życia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów