18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
witam sadystów.

krótko: żydomasońskopedalskogejowskofarmaceutyczne lobby dobrało się do ziółek.

urzędasy stwierdziły , że kowalski może sobie zaszkodzić herbatką z melisy i dla bezpieczeństwa kowalskiego postanowiły usunąć melisę z rynku, podobne jak mięte, rumianek i żarówki 100W

większość z was pewnie to pierdoli bo z ziół spożywa tylko chmiel , jednak dla dobra społeczeństwa warto się sprawą zainteresować, nagłaśniać..

zapierdolili nam kurwa żarówki, chcą zapierdolić zioła, chuj wie, do czego jeszcze się dobiorą.

edit: kurwa., zapomniałem najważniejsze :

gopetition.com/petition/39757/sign.html - petycja do podpisania. pewnie chuja da, ale warto spróbować - nic nie kosztuje.
Zgłoś
Skurwysyn z natury 2011-03-20, 1:59 1
A mnie sie wydaje, ze caly ten temat to takie bezproduktywne pierdolenie o niczym.
Bo co ci da, ze wyrazisz swoja opinie czy jestes za/przeciw/masz w chuju, skoro jedyne co tym osiagniesz, to powiekszenie swojego internetowego kutasa, jezeli to jest waszym celem to spox.

Prawda jest jedna, inteligentni ludzie jakos sobie z tym poradza, albo od tego uciekna, albo beda dazyc do odlaczenia sie od tego gowna(watpie czy to jest mozliwe) a idioci pojda na dno, jak pasazerowie 3 klasy na titanicu.

A ja o 2 w nocy, zamiast rozkoszowac sie zdrowym 8 godzinnym snem, pisze posty na forum, kurwa jestem zalosny.

No nic, papatki, słitaski, buziaszki,chujaszki w dupaszki.
Zgłoś
dupaCyckDupa 2011-03-24, 1:40
Skurwysyn z natury napisał/a:

A mnie sie wydaje, ze caly ten temat to takie bezproduktywne pierdolenie o niczym.
Bo co ci da, ze wyrazisz swoja opinie czy jestes za/przeciw/masz w chuju, skoro jedyne co tym osiagniesz, to powiekszenie swojego internetowego kutasa, jezeli to jest waszym celem to spox.

Prawda jest jedna, inteligentni ludzie jakos sobie z tym poradza, albo od tego uciekna, albo beda dazyc do odlaczenia sie od tego gowna(watpie czy to jest mozliwe) a idioci pojda na dno, jak pasazerowie 3 klasy na titanicu.

A ja o 2 w nocy, zamiast rozkoszowac sie zdrowym 8 godzinnym snem, pisze posty na forum, kurwa jestem zalosny.

No nic, papatki, słitaski, buziaszki,chujaszki w dupaszki.

a misie wydaje, że Twój post to takie bezprodyktywne pierdolenie i wydaje mi się , że
Zgłoś
Skurwysyn z natury 2011-03-24, 17:35
dupaCyckDupa napisał/a:

a misie wydaje, że Twój post to takie bezprodyktywne pierdolenie i wydaje mi się , że

Wygrales konfrontacje solidnymi argumentami
Usuwam sie w cien.
Zgłoś
gregorius1 2011-03-25, 10:09
zapierdolili nam kurwa żarówki, chcą zapierdolić zioła, chuj wie, do czego jeszcze się dobiorą.

juz niedlugo zapierdola nam prowo do wypowiedzi bo to na gardlo szkodzi
pierdolona czwarta rzesza..... eeee znaczy unia europejska

Smierc przychodzi niespodziewanie , a kto z nas nie lubi niespodzianek:)

Życie to suka potem.....
potem umierasz
Jakies pytania??
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów