- nie mogę, mam klanówkę, a ty ?
- mama mi nie pozwala
---------------
1 marca - zamieszki w Polsce
- JEBAĆ RZĄD
- NIE DLA RZĄDU
- CHCEMY SPRAWIEDLIWEJ WŁADZY !!!
~patriota1999 wylogował się.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Jest to najgłupszy pomysł nie mając żadnej alternatywy wyjść na ulicę i krzyczeć "wypierdalać".
Oczywiście o ile ten biedny kraj jeszcze będzie istniał, bo jak tu zmienić cokolwiek z takim chujowym społeczeństwem.
Ja tam 1 marca i tak bym szedł na obchody z okazji Dnia Żołnierzy Wyklętych, ale jak będzie się coś działo, to chętnie dołączę.
Co to jest "klanówka"? Nowy przedmiot w gimbazie?
Na chuj do kurwy nędzy dorabiacie swoją ideologie do dni uczczenia pamięci/historii tego kraju i chowacie się między normalnymi ludźmi? Brakuje Wam odwagi cywilnej? Mama w telewizji zobaczy i zawoła na obiad, albo da szlaban na komputer?
. Dwa, przestańcie pierdolić że 11 listopada 100.000 ludzi wyszło na ulice bo to był MARSZ NIEZADOWOLENIA, o ile mi wiadomo to to był MARSZ NIEPODLEGŁOŚCI do kurwy nędzy, chcesz robić swój marsz to spierdalaj gdzie indziej, to nie jest łączona impreza.
Pater patriae, akurat konkretnie niszczyciele drzewek słusznie zostali okrzyknięci debilami, bo nie na tym polega manifestacja. To były tylko dresy które przyszły wykorzystać chwile bezkarności żeby coś rozpierdolić. Z resztą się zgadzam. Piwo.
Korzystając z chwilowego "Najlepszy komentarz" Pragnę zwrócić uwagę czytających na dalszy komentarz użytkownika Pater patriae gdyż jeszcze bardziej zasługuje na uwagę i poklask niż ten powyżej Dziękuję. Pozdrawiam
Może dlatego, że żołnierze wyklęci walczyli o wolną Polskę, takie trudne do zrozumienia? To przecież idealny wzór. I jakbyś nie wiedział, to właśnie środowiska prawicowe doprowadziły do restauracji ich pamięci, a nie opluwające ich lewaczki na czele z GW. Więc to my mamy prawo mieć ich na sztandarach.
I kto się chowa? Ludzie którzy potrafią ruszyć dupę i wyjść na ulice oddać im cześć, czy takie buraki jak Ty, którzy gadają jakieś bzdury?
W porównaniu do ACTA to w MN brali udział głównie 20-30 latkowie, więc skończ pierdolić.
Ehh. Dzień Niepodległości jest dniem wolnym od pracy, więc to wtedy może tyle ludzi się zebrać. Może w TV nie pokazali Marszu, tylko jakichś idiotów bijących się z brudasami, ale 99% śpiewało i skandowało patriotyczne pieśni, więc chyba lepiej uczciliśmy go od Ciebie, bo pewnie siedziałeś z ręką w gaciach oglądając TV..
@Pater - a np. 2 Maja czy 15 sierpnia też jest święto wolne od pracy, czemu wtedy nie zrobicie swojego marszu? Odpowiedź jest prosta - inaczej wygląda jak przyjdzie 500 łysych na pseudopatriotyczą rozpierduchę i 100000 normalnych ludzi na marsz a inaczej jak przyjdzie samych 500 łysych i rozpierdoli co się da - przecież ludzie by was zgnoili, jeżeli teraz macie poparcie liczone w procentach to po takim "wybryku" nie mielibyście nawet promila bo nawet najbardziej zatrwardziałych nazioli nie przkonalibyście, że niszczenie mienia publicznego bez ładu i składu przez małą grupkę pomyleńców, to walka o "lepsze jutro ukochanej Ojczyzny"
O_Co_Ci_Chodzi, tak, bo wyrywając drzewka mądry kibol zmieni Polskę kto płodzi takich kretynów? Weź ty lepiej strzel ojcu w łeb. Jak coś niszczyć to lepiej to przeciwko czemu się protestuje. Ty poważnie jesteś taki ograniczony, że nie widzisz hipokryzji sytuacji? Rozpierdolił pół stolicy i nazywa siebie patriotą. No kurwa kretyn.
Kurwa, jak wychodzi 100 tysięcy luda na Marsz Niepodległości, to połowa sadola się pluję, że debile, swołocz, hołota, odstrzelać ich, bo jacyś debile drzewko rozjebali.
Za kilkadziesiąt lat będziecie mogli dumnie opowiadać swoim wnukom jak chuja robiliście, gdy ludzie wyszli na ulice. Możecie teraz się naśmiewać, ale to właśnie o takim Marszach Niepodległości będą mówić na lekcjach historii, a nie o mądralach siedzących przed komputerem całe życie..