- nie mogę, mam klanówkę, a ty ?
- mama mi nie pozwala
---------------
1 marca - zamieszki w Polsce
- JEBAĆ RZĄD
- NIE DLA RZĄDU
- CHCEMY SPRAWIEDLIWEJ WŁADZY !!!
~patriota1999 wylogował się.
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
O_Co_Ci_Chodzi, to Ty czytaj ze zrozumieniem, bo nie rozumiem czemu się przyjebałeś do Sipto. Ci którzy wyrywali te pieprzone drzewka to debile i jest to niepodważalny fakt, ale jeszcze większym debilem trzeba być, żeby oceniać cały MN przez działania kilku idiotów.
Extraordinary_Gentelmen, nawet nie zamierzam z Tb polemizować, nie po tym jak zarzucasz mi rzeczy których nie powiedziałem. Sofizmat słomianej kukły może sprawdza się w TV, ale tu masz czarno na białym napisane, co kto i kiedy powiedział.
(...)Tak, więc odpierdol się od kiboli, bo póki co to ty brandzlujesz freda w necie, a nie oni...
(...)Jakim trzeba być kretynem, aby krytykować rozpierdoluchę w wykonaniu kiboli,
Jak to "nie napisałeś, że popierasz kogokolwiek"?
Co do samej Ukrainy, UE ich wciągnie jeśli będzie taka wola samej Ukrainy. I nie ważne, że jest tam bieda. najważniejsze jest to, że dzięki nim znów będzie można wyprać kupę kasy, że Ukraina ze swoją przestarzałym przemysłem będzie płacić milionowe kary za CO2. Dziś liczy się kasa, Ukraińcy jeszcze zapłaczą nad swoją chęcią dołączenia do Zachodu.
.
No i dobrze że tych żołnierzy wyklętych zajebali, bo jakby takich kretynów było więcej i zyskali jakiekolwiek większe poparcie w społeczeństwie to Armia Czerwona zrobiłaby tu porządek raz dwa nie zaglądając do żadnej konwencji. Polskę w Jałcie Zachód oddał ZSRR i tyle. Palcem by nie kiwnęli w 1945-46. Realia polityczne tamtego czasu były jakie były i opcja bohaterskiej walki do śmierci niczemu dobremu się w powojennej Polsce nie przysłużyła. Gdyby jeszcze zabijali faktycznych skurwieli to można by przymknąć oko, ale gro ofiar to zwykłe niczemu nie winne osoby cywilne w tym dzieci. Poczytajcie sobie zresztą Dmowskiego co sądziłby o takim bezsensownym przelewie krwi w "Polityka polska i odbudowanie państwa" -rok wyd. 1937: "Powstania nasze były zbrojnymi protestami przeciw uciskowi, nie zaś walką o odbudowanie państwa polskiego. Żadne z nich nie miał planu tego państwa. ... Autorzy powstań nie liczyli się wcale z położeniem zewnętrznym i wybierali na wybuch najnieodpowiedniejsze momenty polityczne. Wybuchały powstania wbrew woli ogromnej większości społeczeństwa, narzucane mu przez garść, przeważnie młodzieży". Jebał też wszelkich weteranów powołujących się na bohaterstwo itp. Jednemu powstańcowi styczniowemu powiedział "Ale nie doszliście (do niepodległości przyp. aut). Ten, kto przegrał, nie ma prawa żądać, żeby go naśladowano."
Czytajcie w oryginale waszych guru, bo wychodzicie na idiotów.
Kurwa, jak wychodzi 100 tysięcy luda na Marsz Niepodległości.
Kiedy te 100 tysięcy było? Chyba jak w photoshopie zdjęcia przerobiłeś, to może tak...
Bloodwar siedzisz w tej Holandii, czy gdzie tam mieszkasz, to kurwa siedź, ale nie masz według mnie prawa się wypowiadać o rzeczach, które znasz tylko z TV.. Ciągle pierdolisz jak Ci się dobrze żyję tam w porównaniu do tego co jest Polsce, ale jak ludzie coś chcą zmienić, to nagle to są łysi naziści...
Jeżeli oceniasz zachowanie 100k ludzi po zachowaniu małej grupki, to tylko świadczy o głupocie i ignorancji.
Aha i 2 maja? 15 sierpnia? Niektórzy zasługują na wypoczynek, bo muszą pracować trochę więcej niż Ty...
Byłem na MN i mogę Ci powiedzieć, że z tych 100k WIĘKSZOŚĆ to narodowcy, więc nie taka mała to organizacja, bo może i kilka procent w sondażach, ale większość to aktywni działacze, którzy robią to za swoją kasę.