Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak to jest z tymi elektrykami, 20 letnie volvo albo inne audi by się wyklepało to kolejne 20 lat by jeździło. Natomiast elektryczny pizdowóz po roku od produkcji pójdzie na złom a akumulator i elektronika do elektrośmieci. Ot taka ekologia
Takie bzdury gadasz, że aż boli.
Od kiedy alkohol przesadza o winie ? Trzezwy bez winy wlasnej a Nietrzeźwy winny zdarzenia ? Sztuczna inteligencja chyba wirusa złapała
mimo tego że baba za kierownicą to ładnie ogarnęła ! sadol na swojej hulajnodze tego by ogarnął !
piszą takie sadolowe pipki takie bzdury nie znając życia xD a znajdzie się banda debili co mu zacznie przyklaskiwać xD
Napisała to grubaśnica z kilumiesięcznym stażem. XDD
Napisała to grubaśnica z kilumiesięcznym stażem. XDD
chyba cię matka nie kocha xD siedze na sadolu od samego początku ze main konto adminki mi zablokowały bo się spłakały xD
zawsze mnie ciekawilo kogo jest wina w takiej sytuacji? kto zaplaci za naprawy obu aut? jakis fachowiec jest?
Na 99% wina będzie Tesli, bo zmieniła pas, a pas można zmienić tylko z zachowaniem szczególnej ostrożności.
Właściciel Tesli będzie mógł się domagać odszkodowania od tego debila, ale to już na drodze sądowej.
chyba cię matka nie kocha xD siedze na sadolu od samego początku ze main konto adminki mi zablokowały bo się spłakały xD
Dlaczego o matce wspominasz? Widzę, że z polskim są problemy. Co to znaczy: "ze main konto"? Znaki diakrytyczne się kłaniają. Jest różnica w robieniu laski i robieniu łaski.
zawsze mnie ciekawilo kogo jest wina w takiej sytuacji? kto zaplaci za naprawy obu aut? jakis fachowiec jest?
No kurwa, widać że masz priorytety w życiu, ja pierdolę! Chłop skasował auto żeby nie zabić człowieka, a ciebie interesuje kto za auta naprawi. To jest tylko pierdolona rzecz, nic więcej!
No kurwa, widać że masz priorytety w życiu, ja pierdolę! Chłop skasował auto żeby nie zabić człowieka, a ciebie interesuje kto za auta naprawi. To jest tylko pierdolona rzecz, nic więcej!
widzisz jestem na tym portalu bo ogladanie idiotow to dla mnie jak ogladanie malp w cyrku, mam do tego duzy dystans. I oczywiscie chcialbym zyc w swiecie bez idiotow ale niewymyslili jeszcze portali , ufo tez nieprzylecialo z propozycja "kto leci z nami.....?"
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów