Według źródła atak miał miejsce w Walsall.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
7 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Odjebcie się od pieska. Wyczuł ciapatego i poszedł za instynktem. Dobry piesek.
Ciekawe, czy działa sposób z Trainspotting, czyli kawałek mocnego patyka pod obrożę i kręcimy aż do złamania karku.
PolskaSkarpetka napisał/a:
I chuj niech zakazują. Nie ma żadnej potrzeby aby ludzie musieli trzymać psy rasy agresywnej. Tym bardziej w mieście.
Nie rasy agresywnej tylko pierdolniętej typu pitbull, amstaff itd. Niby do ras agresywnych zalicza się kaukaz, a jakoś nie słychać by atakowały ludzi bez powodu
Zamiast pobiec po młotek, siekierę, nóż, tasak itp. to oni biegają po jakieś plastikowe gówna
Michal_AG napisał/a:
Zamiast pobiec po młotek, siekierę, nóż, tasak itp. to oni biegają po jakieś plastikowe gówna
Trzymaj chłopaku, stawiam Ci pierwsze zimne piwko, bo też pomyślałem, że te kobity skaczą dookoła kundla zamiast pobiec do chałupy po nóż, siekierę, maczetę czy kurwa zwykły młotek i zajebać raz, a dobrze kosę pod żebra wrednego sierściucha
HabaźPOLAND napisał/a:
Śmieszne. Wystarczy kciuk w oczko. Jeżeli nie pomoże to w drugie
I to mi się podoba
Kciuki w ślepia takiego wrednego kundla, a nie jak ktoś kiedyś pisał, że palec w odbyt
Imralav napisał/a:
Z tego co się orientuję to to słabo działa. Lepiej jest złapać psa od tyłu i dusić go, żeby stracił przytomność. Bicie takiego psa wzmaga agresję.
Niech mnie ktoś poprawi, kto się zna, bo może bzdury gadam.
4 psy miałem w życiu, a 2 to były duże kundle. Tylko jedno działało zawsze, że spierdalały z podkulonym ogonem, jak chwyciłeś za wory i mocno ściskając skręciłeś troche Suki nie miałem to nie wiem.
No nie mogę, co jeden fajter to lepszy Jeszcze ten śniady rycerz Albionu w klapkach. Zbierał się z pół godziny a wyskoczył z jakimś "szaszłykiem" do masowania grzbietu
Jakby miał normalne buty i jakieś narzędzia w aucie, to kop w jaja, poprawka kluczem francuskim/nasadowym w nochala i pitburek by zaskowyczał. Poza tym pies miał obrożę, za którą można chwycić od tyłu, żeby go odciągnąć i ewentualnie wcisnąć mu klapka w pysk, żeby utrudnić gryzienie. A może padłby od samego zapachu
Tu jest strona tej korpotaxi 247247:
247.uk.com/home
Jakby miał normalne buty i jakieś narzędzia w aucie, to kop w jaja, poprawka kluczem francuskim/nasadowym w nochala i pitburek by zaskowyczał. Poza tym pies miał obrożę, za którą można chwycić od tyłu, żeby go odciągnąć i ewentualnie wcisnąć mu klapka w pysk, żeby utrudnić gryzienie. A może padłby od samego zapachu
Tu jest strona tej korpotaxi 247247:
247.uk.com/home
21 wiek, tysiące lat przetrwania gatunku ludzkiego, walka z innymi drapieżnikami a tutaj takie coś, ja pierdole... Naprawdę nikt nie potrafi wejść do domu, wziąć nóż i pokazać psu jego miejsce w łańcuchu pokarmowym?
Złapać za tylne łapy, i napierdalać nim o ziemie jak workiem aby łbem w beton walił. Kilka takich jebnięć i nie ma go.
Wyglada rzeczywiście jak Walsall. Zgadza się wszystko: chujowa dziadowska architektura, niezborność ruchów tych upośledzonych ludzi i ich wieśniackie pakistańskie odzienie. Tak tam właśnie jest w tej wiosce zamieszkanej przez angielsko azjatyckich niedorozwoi z chowu wsobnego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów