📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Według źródła atak miał miejsce w Walsall.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Imralav napisał/a:
Z tego co się orientuję to to słabo działa. Lepiej jest złapać psa od tyłu i dusić go, żeby stracił przytomność. Bicie takiego psa wzmaga agresję.
Niech mnie ktoś poprawi, kto się zna, bo może bzdury gadam.
Nie trzeba psa dusić. W 90% przypadków, wystarczy wywalić młynka za tylne nogi. Gubi orientację, puszcza, i ogólnie jest skołowany. Jeśli jest potrzeba (i mozliwość) można nim o glebę zajebać, wtedy na pewno będzie spacyfikowany. Testowane, wielokrotnie, pracowałem w schronisku dla zwierząt i nie raz trzeba było psy rozdzielać. Samo wywalenie za tylne nogi i obrót do góry nogami w 90 i wyżej % załatwiał sprawę. Ale były przypadki, wcale nie bullowate (z tych to w sumie żadnego asa nie trafilem) gdzie trzeba było jeszcze o posadzkę zajebać - wtedy odcina oddech i pies tak czy siak pozamiatany, a w sumie niewiele uszkodzony
silwerbalk napisał/a:
Kurwa ja rozumiem jakby to był jakieś bydle z wagą 60-90 kg .... ale taki pimpek .... zajebał by mu buta to zaraz kundel by spierdalał
Mam amstaffa 33kg samych mięśni;) wierz mi lub nie ale ten pies potrafi szarpnąć.
Wlaśnie zbanowali w tym tyg posiadanie tych psów w UK . Chyba tylko ze specjalną licencją bedziebmozna je posiadać .
Szkoda psiaka, pewnie się zaraził jakimś gównem.
Nauczył bękarta że nie wolno grać na ulicy w piłkę bo jeszcze komuś maskę rozwali.
Nauczył bękarta że nie wolno grać na ulicy w piłkę bo jeszcze komuś maskę rozwali.
gumowy04 napisał/a:
4 psy miałem w życiu, a 2 to były duże kundle. Tylko jedno działało zawsze, że spierdalały z podkulonym ogonem, jak chwyciłeś za wory i mocno ściskając skręciłeś troche Suki nie miałem to nie wiem.
Pedał zoofil. Gratuluję odwagi ujawnienia się.
PutinToSmiec napisał/a:
Wlaśnie zbanowali w tym tyg posiadanie tych psów w UK . Chyba tylko ze specjalną licencją bedziebmozna je posiadać .
Oi,ya wanka do ya huv a loisens for that doog?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów