Według źródła atak miał miejsce w Walsall.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale byłby lament jakby zamiast psa, kąsała wueprzowina
A poza tym co za jebane sieroty że sobie z jednym psem nie potrafią poradzić, dzięki czemu młody będzie miał traumę do kina życia.
A poza tym co za jebane sieroty że sobie z jednym psem nie potrafią poradzić, dzięki czemu młody będzie miał traumę do kina życia.
Kurwa ja rozumiem jakby to był jakieś bydle z wagą 60-90 kg .... ale taki pimpek .... zajebał by mu buta to zaraz kundel by spierdalał
silwerbalk napisał/a:
Kurwa ja rozumiem jakby to był jakieś bydle z wagą 60-90 kg .... ale taki pimpek .... zajebał by mu buta to zaraz kundel by spierdalał
Zabrakło tam chłopa. Wystarczyło zajebać takiego kopa zeby mu wszystkie wnętrzności rozjebalo haha
To one nawet we własnych domach chodzą ze szmatami na głupich łbach?
Kurwa, co za sieroty.
lukas_21221 napisał/a:
Zabrakło tam chłopa. Wystarczyło zajebać takiego kopa zeby mu wszystkie wnętrzności rozjebalo haha
Z tego co się orientuję to to słabo działa. Lepiej jest złapać psa od tyłu i dusić go, żeby stracił przytomność. Bicie takiego psa wzmaga agresję.
Niech mnie ktoś poprawi, kto się zna, bo może bzdury gadam.
Ale padaka, jeszcze ten chujek w piżamie, który podjechał i bał się z auta wysiąść. Może dzwonił do kolegi kitajca i zaprasza go na świeżą dziczyznę?
chuj z dzieckiem. religia jest priorytetem! nie wolno im dotykać psów, one są dla tych idiotów nieczyste
Pizdowatość tych ludzi osiągnęła zenitu. Lubię psy ale kurwa jakby mnie spotkała taka sytuacja to bym tego psa złapał oburącz za kark, grzbiet ,a następnie podleciał do najbliższej ściany i wypierdoliłbym jego łbem o ścianę.
Śmieszne. Wystarczy kciuk w oczko. Jeżeli nie pomoże to w drugie
Gówno burza na cały kraj. Podobno mają zakazać takich psów...
PrzybyszZkosmosu napisał/a:
Gówno burza na cały kraj. Podobno mają zakazać takich psów...
I chuj niech zakazują. Nie ma żadnej potrzeby aby ludzie musieli trzymać psy rasy agresywnej. Tym bardziej w mieście.
Lee225 napisał/a:
Pizdowatość tych ludzi osiągnęła zenitu. Lubię psy ale kurwa jakby mnie spotkała taka sytuacja to bym tego psa złapał oburącz za kark, grzbiet ,a następnie podleciał do najbliższej ściany i wypierdoliłbym jego łbem o ścianę.
Ta a pies by puścił młodego,odwinął łeb i chwyciłby cię za gardło geniuszu...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów