za tirem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tyle że TIR jest zablokowany do 90km/h no chyba ze go Bolo popycha do sety
Stare dobre czasy. W miejscu gdzie był nagrany film było z górki i niektóre tiry zdarzało się że jeździły więcej niż 90. Co do hamowania raczej bez problemu można było usłyszeć moment zdjęcia nogi z gazu, kiedyś wypierdoliłem sie jedynie z powodu rozlanego oleju z około 60km/h i nikomu nie życzę takich przygód.
Ja ten film nagrywałem, mam jeszcze fotkę:
Ja ten film nagrywałem, mam jeszcze fotkę:
film tak długi, że aż zdążyłem się skupić na pierdnięciu podczas trwania głównej akcji...
Brakuje tylko minutowego wstępu z chujową muzyką i jeszcze dłuższych napisów końcowych
Brakuje tylko minutowego wstępu z chujową muzyką i jeszcze dłuższych napisów końcowych
chcesz mi powiedzieć że zrobiłeś fotkę takiej jakości, jak było już dość ciemno i jechałeś 90-100 km/h?
czy może tir stał na światłach
czy może tir stał na światłach
Jechalem cos kolo 70km/h kolazowka. Fotoradar zrobil mi foto i dostalem wezwanie na komende....
żaden kierowca nie będzie próbował jechać 100km/h bo to tacho rysuje i jechałby o 20 więcej niż może... ale 70-80 bez problemu da się zrobić bo sam tak jeździłem a autobusami i ciężarówkami
Tirem tylko 80 ? Wy macie prawojazdy i kiedys jezdziliscie za tirami ? Wiekszosc tirow zapieprza po 90-100, a i czesto mozna spotkac takich ktorzy 110 wala, a o litwincach to nie gadac lepiej bo oni to zapierdalaja
"Nie próbójcie tego w domu" ...
Haha dobre 100 na godzine rowerem wiesz że nawet po prostej na kolarzówce nie wykręcisz 50? I tym oto sposobem możesz wsadzić powyższe opowieści o jeździe na rowerze <70 na godzinę w dupcię
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów