Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tam nawet 11letnie dzieci widza ze ta ich pseudo religia to jedno wielkie dno.

Jak na 11 letnią dziewczynkę mówi bardzo z sensem. Myślę, że nawet zbyt bardzo. Węszę podstęp.

Świat już do reszty poj🤬o... Żeby córka wybrzydzała wybranym przez rodzinę mężem?! Oby ojciec ją znalazł, ukamienował i zaj🤬 swego brata, czy tam teścia - p🤬lony zboczek zabrał dupeczkę sprzed ołtarza, tuż przed finalizacją interesu ojca tej niewdzięcznicy...
hohoho już dawno ją ukamienowali i zgwałcili masowo - albo na odwrót... co za różnica...
Brałbym jak arab rentę w UK ᶘ ᵒᴥᵒᶅ...
EDIT: No oczywiście jakby podrosła to parę lat... zboczeńcy...
EDIT: No oczywiście jakby podrosła to parę lat... zboczeńcy...
Na moje to wujek cwaniak bedzie ja r🤬al.Tylko ona jeszcze o tym nie wie.

kubis987 napisał/a:
Trochę kozę przypomina, nie ma się co dziwić
![]()
zawsze mozesz wrzucic fotke swojej laski albo siostry zobaczymy co bedzie przypominac swinie czy hipopotama
Ale by j🤬a kręciła tortille na obiady, jakbym do chałupy po robocie wracał

Dobry Boże... Ile tu komentarzy, że już nie żyję... Wasza ignorancja mnie trochę smuci
... Przecież oni jej nie zabiją tylko raptem kwasem w twarzyczkę "sypną"...

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie