Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak na 11 letnią dziewczynkę mówi bardzo z sensem. Myślę, że nawet zbyt bardzo. Węszę podstęp.
Życie w ciągłym stresie, tłumienie swoich myśli w głowie z towarzyszącym przerażenie też mogło zrobić swoje, w końcu mogła wygarnąć co o tym myśli. A zapewne miała sporo czasu
I jak na swój wiek można powiedzieć, że szansę na wypowiedz wykorzystała bardzo dobrze, ale kto tam wie jak naprawdę w rzeczywistości było
Śmiechy, postękiwania na kozoje*ców... tych radykalnych. Po przeczytaniu dwóch książek Khaleda Hosseiniego "Chłopiec z latawcem" i "Tysiąc wspaniałych słońc" śmiem twierdzić, że większość muzułmanów to są normalni, często nie przestrzegający szariatu ludzie.
Po przeczytaniu drugiej z nich jestem w stanie zrozumieć tę dziewczynkę. Wam sadole również polecam tę lekturę. Walczycie o to, by nie mówiono "polskie obozy koncentracyjne", zrozumcie również, że np. w Afganistanie talibowie są traktowani jako okupant. Jedyny plus jaki w nich widzą, to taki, że przegonili sowietów w latach 80.
Pozdro sadole
Większość muzułmanów to spoko ludzie ,ale większość krajów muzułmańskich prezentuje typowy punkt widzenia fundamentalisty. Co do Twoich książek - to że ktoś sobie napisał na papierze ,aby przeszło przez lewacką cenzurę nie oznacza że w 100% odzwierciedla rzeczywistość ,najlepiej jest spojrzeć na suche fakty i wyciągnąć własne wnioski ,zamiast kierować się cudzymi!
Strasznie fajna i wyszczekana. Jakby ją nauczyć jakiegoś ludzkiego języka, mogłaby być.
Wiesz co. Może idź się powieś, potnij, zastrzel (z procy) amatorze dzieci. Wyświadczysz tym samym przysługę nam i swoim starym.
Większość muzułmanów to spoko ludzie ,ale większość krajów muzułmańskich prezentuje typowy punkt widzenia fundamentalisty. Co do Twoich książek - to że ktoś sobie napisał na papierze ,aby przeszło przez lewacką cenzurę nie oznacza że w 100% odzwierciedla rzeczywistość ,najlepiej jest spojrzeć na suche fakty i wyciągnąć własne wnioski ,zamiast kierować się cudzymi!
Ta, bo wnioski wyrabia się na podstawie czystej swej myśli, nie źródeł, różnych punktów widzenia... Wszyscy znamy głos mediów w sprawie arabów: "toż to barbarzyńcy!".
Weź się w garść idioto, co jako jedyny zna źródło czystej niezmanipulowanej wiedzy...
p.s. Nie ma czegoś takiego jak "suche fakty". Każdy patrzy na dany fenomen własnymi oczyma.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów