📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Zapewne farmazon jakiś. Ale jeśli to prawda, to dobry przekaz na zewnątrz.
nawet nie wiem co napisać żesz kórwa jego mać
Jakieś źródło by się przydało, bo historia wydaje się ciekawa. Jak na przykład potoczyły się losy tej dziewczyny?
I oczywiście stawiam piwo.
[edycja]
Dobra już mam... https://now.mmedia.me/lb/en/reportsfeatures/a-narrow-escape
I oczywiście stawiam piwo.
[edycja]
Dobra już mam... https://now.mmedia.me/lb/en/reportsfeatures/a-narrow-escape
Strasznie fajna i wyszczekana. Jakby ją nauczyć jakiegoś ludzkiego języka, mogłaby być.
Ten filmik zawiera cały ten jebany islam. To powinno mieć minimum tys PIW i do tego puszczane gdzieś dalej w eter.
Śmiechy, postękiwania na kozoje*ców... tych radykalnych. Po przeczytaniu dwóch książek Khaleda Hosseiniego "Chłopiec z latawcem" i "Tysiąc wspaniałych słońc" śmiem twierdzić, że większość muzułmanów to są normalni, często nie przestrzegający szariatu ludzie.
Po przeczytaniu drugiej z nich jestem w stanie zrozumieć tę dziewczynkę. Wam sadole również polecam tę lekturę. Walczycie o to, by nie mówiono "polskie obozy koncentracyjne", zrozumcie również, że np. w Afganistanie talibowie są traktowani jako okupant. Jedyny plus jaki w nich widzą, to taki, że przegonili sowietów w latach 80.
Pozdro sadole
Po przeczytaniu drugiej z nich jestem w stanie zrozumieć tę dziewczynkę. Wam sadole również polecam tę lekturę. Walczycie o to, by nie mówiono "polskie obozy koncentracyjne", zrozumcie również, że np. w Afganistanie talibowie są traktowani jako okupant. Jedyny plus jaki w nich widzą, to taki, że przegonili sowietów w latach 80.
Pozdro sadole
Niech się pucuje póki może. Za parę lat będzie już normalną kobietą a wtedy nosa z kuchni nie wyściubi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów