18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Coś dla ambitnych którzy nie wierzą temu co w mediach i nie należą do grona ciemnoty..

Oglądnijcie i stwierdźcie czy możliwym jest to co nam wmawiają od lat

Warto obejrzeć - gwarantuje
Zgłoś
zonk 2012-01-16, 22:21
stich69 napisał/a:

@up jebać teorie spiskowe, chodzi mi o sam twój pogląd. Mówiąc że jebie cie co sie dzieje w ju es end ej przypomnę ci, że w zajebiście wielkim stopniu wpływa ono na polskę. Ale huj, pewno i tak nie mam sie po co tworzyć.

tak wpływa tylko przez to że jakaś sobie agencja z dupy obniży rating i cały świat trzęsie portkami. Ale widać. że Niemcy już zaczynają walczyć z amerykańskimi spekulacjami, które to spowodowały cały kryzys,
Zgłoś
S................k 2012-01-16, 22:31
Cytat:

ta bo pomysl, ze jakis osama binladen, przywodca organizacji wspieranej przez amerykanow zbrojnie kilkanascie lat wczesniej,

Te, kurwa. Przecież USA nie wspierało żadnych talibów czy al-kaidy tylko mudżahedinów. Talibowie powstali jako ugrupowanie jakoś pod koniec 1994 roku. Mudżahedini, czyli z arabskiego święci wojowwnicy walczyli z AC w Afganistanie i owszem, byli wspierani przez USA, bo USA miało w tym interes, aby ZSRR nie rządziło całym bliskim wschodem. Talibowie powstali parę lat po interwencji ZSRR w Afganistanie, a jedynie część mudżahedinów przyłączyła się do tego ruchu.

Al Kaida powstała pod koniec działań wojennych ZSRR w Afganistanie. Jej członkowie skupiali radykalnych bojowników. Od początku istnienia organizacja była wrogo nastawiona do USA i wszelkich wpływów państw zewnętrznych w rejonie państw arabskich.
Zgłoś
Manian 2012-01-16, 22:38 8
ale kurwa debile jebane bywają na tym forum o komentarze typu
"80 minut ? pierdole za długie " albo "oo znowu jakieś teorie spiskowe " i chuj wam w do mordy kurwa
jak ktoś jest debilem to i tak nim pozostanie nie oglałeś to zamknij mordę i siedź cicho kurwa
a teraz tak dokument wspaniały polecam do tego jeszcze Duch Epoki i wiele innych filmów na temat globalizacji illuminatów itp
a jak ktoś sobie nie wierzy to niech zamknie mordę i spierdala
a teraz czekam na napinke chuj wam w cyce bo i tak więcej tu nie zajrzę

Illuminati want my mind, soul, and my body...
Secret society, tryin' to keep they eye on me...
Zgłoś
Dildowagins 2012-01-16, 22:40 2
Bo Stany Zjednoczone Ameryki to taki pierdolnięty kraj, w którym 1% najbogatszych rządzi 99% pozostałych ludzi. Dymają ich na prawo i lewa, wmawiają im głupoty w TV a te ciule w to wierzą....

jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Zgłoś
mikEWrona 2012-01-16, 22:49
filmik dosyc stary ogladalem go pare lat temu. co o tym myslec to nie wiem :/

Weź daj mi spokój.
Zgłoś
Legon 2012-01-16, 22:54
kto uwaza ze pieniadze sa najwazniejsze jest dla mnie jak gowno czyli nic nie warte i jeszcze jebie
kupil najem za 3.2mld $ pare miesiecy przed pizdnieciem a ubezpieczenie pokrylo 3.5 mld $ za atak terrorystyczny hmm dobry biznes
teraz czekamy az w dubaju ktos taki interes zrobi

Brak komentarza ,za duzo gowien na swiecie.
Zgłoś
alcapena 2012-01-16, 22:54 1
Dla mnie to suchar! Widziałem ten film w całości chyba z sześć lat temu. Nie pamiętam dokładnie ale było to chwilę po jego wydaniu. Daje do myślenia i wiele faktów jest bardzo przekonujących. I co z tego. Możemy go sobie wzajem komentować a i tak, to co chcieli amerykańce, to już zrobili. A później był Afganistan. I ''nasi'' z nimi. I też już mają plany aby się wycofać. To już historia. Pewno wypaczona i nieprawdziwa. Napisana przez zwycięzców. Historia, co nam wbijali w szkole do łbów historycy. Ja jak jestem chłonny wiedzy historycznej to szukam gdzieś pod Wiki albo Discovery a nie na sadolu. Tu chcę widzieć gleby,złamania, bójki i szeroko pojmowaną brutalność dnia codziennego a nie teorię spiskową z przed 10 lat
Zgłoś
sociopatic 2012-01-16, 22:57
Vangee napisał/a:

Jeszcze wam się te wszystkie historie o WTC nie znudziły? -.-

aktualny temat bo w trzecim filmiku było słychać strzały...

i tak c*h*u*j kogo obchodzi kim jestem
Zgłoś
p................s 2012-01-16, 23:02
w 2006 byłem w stanach, pusto głowie tam jest powszechne i każdy wierzy że to był samolot w pentagonie i inne sciemy też... kraj tępaków, chociaż chętnie bym się przeprowadził ;D
Zgłoś
lapps 2012-01-16, 23:02 1
Abdulan napisał/a:

Te, kurwa. Przecież USA nie wspierało żadnych talibów czy al-kaidy tylko mudżahedinów. Talibowie powstali jako ugrupowanie jakoś pod koniec 1994 roku. Mudżahedini, czyli z arabskiego święci wojowwnicy walczyli z AC w Afganistanie i owszem, byli wspierani przez USA, bo USA miało w tym interes, aby ZSRR nie rządziło całym bliskim wschodem. Talibowie powstali parę lat po interwencji ZSRR w Afganistanie, a jedynie część mudżahedinów przyłączyła się do tego ruchu.

Al Kaida powstała pod koniec działań wojennych ZSRR w Afganistanie. Jej członkowie skupiali radykalnych bojowników. Od początku istnienia organizacja była wrogo nastawiona do USA i wszelkich wpływów państw zewnętrznych w rejonie państw arabskich.

no ta uproscilem troche ale sam osama niby byl wspierany powolujac sie na: en.wikipedia.org/wiki/Allegations_of_CIA_assistance_to_Osama_bin_Laden

ale tutaj to w sumie nie ma co gdybac, bo czy oni wspolpracowali czy nie, to wiedza tylko zainteresowani, reszta nie moze byc pewna. ale samo zawalenie wtc dzieki porwanym samolotom, 10 lat dymania postronnego kraju z surowcow naturalnych + w efekcie "widowiskowa" smierc osamy juz daje do myslenia;P

To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz

-George Orwell
Zgłoś
laser5x 2012-01-16, 23:02 3
Ci którzy hejtują tą "teorię spiskową" niech mi wytłumaczą jakim cudem zawaliło się wtc7
Zgłoś
Splitterek 2012-01-16, 23:11 1
laser5x napisał/a:

Ci którzy hejtują tą "teorię spiskową" niech mi wytłumaczą jakim cudem zawaliło się wtc7

wytłumaczą Ci w sposob inteligentny- cos to bylo takiego- "jestes hipsterem czy innym pedałem" ?

Ale widze ze jest tez troche osob ktore sa w temacie... to daje mi wiare w ludzi i to nie chodzi tylko o ta sprawe. w Polsce też dużo przekrętów sie dzieje.. JKM dobrze prawi
Zgłoś
1r0n 2012-01-16, 23:24
Ja tylko jeszcze napiszę od siebie (tak do wiadomości autora tematu), że za pomocą internetu łatwiej jest manipulować niż za pomocą TV czy też prasy. Do internetu każdy może wrzucić co tylko chce. Jakby ktoś chciał to by zrobił profesjonalną stronę traktującą o tym, że smerfy istnieją naprawdę, zamieszczając na niej niepodważalne (dla szarego człowieka) dowody.
Ja nigdy specem od konstrukcji wieżowców nie byłem, od temperatury spalanego paliwa lotniczego też nie, tak więc tego typu filmiki traktuję bardziej jako ciekawostkę, oczywiście zmuszającą do myślenia.
A tak poza tym, to po co sobie podnosić ciśnienie tymi wszystkimi teoriami spiskowymi? Najlepsze jest chyba po prostu życie w niewiedzy.
Zgłoś
Kamm 2012-01-16, 23:25
Hejter, hejterowi nie równy.

"Rób to co robisz brat, świat jest dziki
Nie pozwól żeby ktokolwiek mówił, że jesteś nikim"
Zgłoś
Wikmndfm 2012-01-16, 23:43
@lapps Budynki mogły zawalić się idealnie do środka i się zawaliły. Przyczyna tego jest prosta. Zewnętrzne elewacje nie są ścianami nośnymi. Ścianą nośną w wieżowcach są rdzenie umieszczone centralnie( w nowszych budynkach wygląda to trochę inaczej ale idea jest ta sama). Jeżeli centralnie umieszczony rdzeń zostanie rozwalony, to wszystko co nad zapada się w dół. Części konstrukcji nabierają wtedy prędkości i wywierają siłę, na to co niżej. Rdzenie nie były przygotowane na tak duży moment siły i rozpadły się lecąc prosto w dół. Zaraz ktoś napisze pewnie, że skoro ciężar budynku opiera się na jednym " bloku" betonu to jest niemożliwe, żeby ustąpił po zderzeniu z samolotem, więc napiszę od razu, że te rdzenie są wytrzymałe tylko na siłę działającą w dół, dlatego na szczytach wieżowców montuje się przeciwwagi zapobiegające wychyleniu się budynku zbyt mocno i w efekcie złamaniu.

☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻☻
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów